AsuKajin 0 Adaugat pe 13 Martie, 2010 Kawasaki An Fabricatie1999Rulaj (Km)14500 CuloareRosu Capacitate cilindrica500 (61CP) .kawasaki GPZ 500 s an fabricatie 1999 adusa din germania septembrie 2008 inmatriculata ro acte la zi 14000 km consumabile noi stare perfecta, eventual schimb cu enduro KLE, DR 650 ,NX650 ,APRILIA PEGASO O dau la schimb pentru ca unde locuesc eu .. e greu cu noroiul RELATII LA TELEFON 0763 770 101 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 13 Martie, 2010 ....SPOR Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tiranspider 13 Adaugat pe 15 Martie, 2010 Capacitate cilindrica500 (61CP) .kawasaki GPZ 500 s an fabricatie 1999 . de unde ai scos 61 cai putere la un gpz 500s?? intreb asa ca idee ... poate ai gasit o metoda de a mai scoate 2-3 cai din motor?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AsuKajin 0 Adaugat pe 15 Martie, 2010 omu a fost facuta la comanda de neamt are omologare individuala deci ...stiu ce scriu si in+am si o caruta de anisori Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tiranspider 13 Adaugat pe 15 Martie, 2010 omu a fost facuta la comanda de neamt are omologare individuala deci ...stiu ce scriu si in+am si o caruta de anisori o fi .. deh nu te contrazic , am intrebat si eu.. mai ales ca despre gpz nu stiu mai nimik , stiam din auzite de la prieteni ca ar avea ceva peste 50 de cai ..., acu in intelepciunea carutei de anisori a lu omatale iarta aceste umile intrebari Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cezarzanf 6 Adaugat pe 15 Martie, 2010 44KW are motorul meu din 95. Adica 59CP. Scrie si pe certificat. Acum e o pb. Am citit pe undeva ca motoarele mai noi de 99 au 50CP. Ma refer la GPZ. Nu stiu insa daca e adevarat. Daca o vinzi cat ceri pe ea? Spor la schimb sua vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AsuKajin 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 cam 1700 ultim pret dar totusi as vrea la schimb cu un enduro fara sunt mort Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri