sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 16 Martie, 2010 STARE PERFECTA TEHNIC, OPTIC CATEVA ZGARIETURI, 38989 KM,125 CAI, 1400 euro MERITA VAZUTA! tel; 0765909938 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 27 Martie, 2010 STARE PERFECTA TEHNIC, OPTIC CATEVA ZGARIETURI, 38989 KM,125 CAI, 1400 euro MERITA VAZUTA! tel; 0765909938 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dumytrumaryus 0 Adaugat pe 29 Martie, 2010 sall mai multe detalii , se poate ? inscrisa, ? acte ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 2 Aprilie, 2010 sall mai multe detalii , se poate ? inscrisa, ? acte ? :skull:MOTOCICLETA ESTE INMATRICULATA CU TOATE ACTELE LA ZI! PRET FIX! :skull:MOTOCICLETA ESTE INMATRICULATA CU TOATE ACTELE LA ZI! PRET FIX! ocazie! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vali84 3 Adaugat pe 3 Aprilie, 2010 accepti banii in rate ( 2 3 maxim ) cu un avans de 3000 ron minim? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 accepti banii in rate ( 2 3 maxim ) cu un avans de 3000 ron minim? NU! SORY! MA DAU EU CU EA! A INCEPUT SEZONUL! NU! SORY! MA DAU EU CU EA! A INCEPUT SEZONUL! CAUCIUC FATA NOU! NU! SORY! MA DAU EU CU EA! A INCEPUT SEZONUL! CAUCIUC FATA NOU! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2010 NU! SORY! MA DAU EU CU EA! A INCEPUT SEZONUL! CAUCIUC FATA NOU! MERITA VAZUTA! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri