hunters 2 Adaugat pe 18 Martie, 2010 cilindru + piston cu segmenti totu nou este in folie - 2.5 mil o cutie de viteza completa tot noua 2.5 mil am si un ambielaj nu este nou da nu are joc - 1 mil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jura 0 Adaugat pe 23 Martie, 2010 saua de la planeta nu o ai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 24 Martie, 2010 saua de la planeta nu o ai? nu am. alea sunt singurele piese cu care am mai ramas. in curand am sa pun si poze poate diseara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 31 Martie, 2010 nu am. alea sunt singurele piese cu care am mai ramas. in curand am sa pun si poze poate diseara cilindru + pistonu s-a vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Justache 0 Adaugat pe 7 Iunie, 2010 sal cutia de viteze nu merge si pe un ij jupiter 4 ??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri