gsxr_maniac 1 Adaugat pe 25 Martie, 2010 Vand geaca textil impermeabila Frank Thomas in stare exceptionala , fara urme de uzura, protectii coate umeri si pate, mesada detasabila, marimea 54 ( eu am 1,83 si 90 kg si imi vine bine ) Contact: tel. 0752609586, id. maniac_bikerboy Pret: 250 ron valabil si negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adilovesbikes 0 Adaugat pe 30 Martie, 2010 Vand geaca textil impermeabila Frank Thomas in stare exceptionala , fara urme de uzura, protectii coate umeri si pate, mesada detasabila, marimea 54 ( eu am 1,83 si 90 kg si imi vine bine ) Contact: tel. 0752609586, id. maniac_bikerboy Pret: 250 ron valabil si negociabil valabil, UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gsxr_maniac 1 Adaugat pe 16 Aprilie, 2010 valabil, UP up up valabil up valabil UP up valabil UP valabil si negociabil...faceti o oferta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri