Caniggia Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Nu imi vine sa cred ca cel mai mare si mai frumos cartier al Bucurestiului nu avea topic pe Pro-Bike. Ei bine, acum are. Cine locuieste pe raza cartierului este rugat sa intre sa isi lase un nr de telefon de contact, eventual o poza pentru a fi recunoscut mai usor. Desigur, si informatii despre mobra pe care o calareste. FlorinMarin and Ana Stan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supapa_jr Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Kawa ZX600E neagra...deocamdata numere rosii...id supapa_jr pe messenger... Cartierul nostru o sa concureze in curand pt cea mai frumoasa zona long live Piedone :)) Caniggia and Monaca 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robby_g Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 oltenitei - scoala de politie husi ID: ro_bby si trotineta mea... Ana Stan and Caniggia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supapa_jr Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 aaa...deci a ta e motoreta...foarte frumoasa intradevar...am mai vazut ceva pe la bloc pe-acolo...tot alb....un rr sau r6 parca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 aaa...deci a ta e motoreta...foarte frumoasa intradevar...am mai vazut ceva pe la bloc pe-acolo...tot alb....un rr sau r6 parca... Eu am ramas dator. Asadar, Cristi sunt, am 23 de ani, stau in zona Romprim, Sos Oltenitei si motoreta mea e un Hornet. FlorinMarin and Ana Stan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robby_g Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 aaa...deci a ta e motoreta...foarte frumoasa intradevar...am mai vazut ceva pe la bloc pe-acolo...tot alb....un rr sau r6 parca... un r6 era..l-am vazut si eu dar doar 1 zi..am remarcat stelutele deja au devenit "brand"..bine k mi le-am dat jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supapa_jr Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 credeam ca ti-ai luat tu altceva mai nou...ca deh...avea paintjob la fel :)) caniggia...pret la 2ct si de unde le-ai luat...impresii etc...hai sa animam topicul...poate se mai risca si altii de prin berceni la vorba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mciaulih Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Ma risc eu la vorba dar pe mine sigur nu ma vreti in Berceni. Deja ma cunoasteti ca pe un cal breaz(A). Sunt un provincial care(intamplator) a ajuns sa locuiasca in Berceni,mai precis pe Oltenitei,f.aproape de Sura Mare(citi moll+parcarea aia mare). Sunt posesor de carnet din 25 noembrie 2009 si de motor cam de pe 18 martie(cu ajutorul lui Lucian-Pentru si al unui coleg de munca). In rest? Sanatate tuturor si asfalt uscat si sa ne vedem cu bine in trafic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 credeam ca ti-ai luat tu altceva mai nou...ca deh...avea paintjob la fel :)) caniggia...pret la 2ct si de unde le-ai luat...impresii etc...hai sa animam topicul...poate se mai risca si altii de prin berceni la vorba. Pretul la 2CT a fost de 11 milioane la Autozone, pe Barbu Vacarescu. Bine, eu nu am dat bani deloc pe ele, dar am aflat ca la pretul asta le comercializeaza. In pret (zero) a intrat si montarea si echilibrarea si incercarea de indreptare a jantei fata. FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feroce Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Cele mai proaste cauciucuri 2CT astea, am avut si eu si nu mi-au placut deloc, sunt tari si nu se incalzesc cum trebuie. Ana Stan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 Cele mai proaste cauciucuri 2CT astea, am avut si eu si nu mi-au placut deloc, sunt tari si nu se incalzesc cum trebuie. Ai avut tu unele defecte. Mie mi se incalzesc de pot face oua ochiuri pe ele. FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one2ride Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Cu permisiunea voastra ,vreau sa fac si eu prezenta aici. Sunt incepator,nu am nici macar un motor. Studiez cit pot de mult prin forum ca sa ma deprind cum sta treaba. Stau in Berceni. Imi place Hornet dar nu e batut in cuie. Intai sa iau A-ul si vom mai vedea. La primul post sunt chiar ''virgin'' si sper sa ma ''curvesc'' repede . Aye.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feroce Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Ai avut tu unele defecte. Mie mi se incalzesc de pot face oua ochiuri pe ele. Erau noi ba !!! Nu m-am exprimat corect prima data, sunt proaste pentru oras, foarte proaste, au o compozitie dura si la mersul in oras nu se incalzesc cum trebuie, in schimb la drumuri mai lungi se schimba treaba, au timp sa se incalzeasca, dar tre sa ne gandim ca mergem mai mult in oras decat afara. Cu permisiunea voastra ,vreau sa fac si eu prezenta aici. Sunt incepator,nu am nici macar un motor. Studiez cit pot de mult prin forum ca sa ma deprind cum sta treaba. Stau in Berceni. Imi place Hornet dar nu e batut in cuie. Intai sa iau A-ul si vom mai vedea. La primul post sunt chiar ''virgin'' si sper sa ma ''curvesc'' repede . Aye.:) Bine ai venit, vrei sa "curvasaresti", ai ? Uite domn'le cum se strica tineretu in ziua de azi !!! BTW: am un prieten care are un Hornet de vanzare daca esti interesat !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Erau noi ba !!! Nu m-am exprimat corect prima data, sunt proaste pentru oras, foarte proaste, au o compozitie dura si la mersul in oras nu se incalzesc cum trebuie, in schimb la drumuri mai lungi se schimba treaba, au timp sa se incalzeasca, dar tre sa ne gandim ca mergem mai mult in oras decat afara. Eu merg 80% afara si restul, de 12%, in oras FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robby_g Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Eu merg 80% afara si restul, de 12%, in oras si 8%...o impingi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 si 8%...o impingi?? restul de 8% merg cu spatele prin parcari FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 sa nu mai spui la nimeni adevarul :)))) si 8%...o impingi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 sa nu mai spui la nimeni adevarul :)))) Adevarul ma va elibera FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0r1n Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 pun si eu o poza cu buburuza mea:D:D daca nu deranjez ....resedinta - straja aproape de center Huedin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dneugen Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Salutare bercenarilor! Caniggia ti-am urmat sfatul si am poposit si pe aici. PS: Florine ti-am lasat un PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robby_g Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Caniggia...tot spuneai k sunt multi de Eugen in Berceni...eu sunt Robert EUGEN..incantat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dneugen Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Caniggia...tot spuneai k sunt multi de Eugen in Berceni...eu sunt Robert EUGEN..incantat! Salut Robert! La cat de fain este afara ar merge o iesire Are cineva chef astazi, de o tura, plimbare, iesire, bere, suc, apa, aer printre cei pe doua roti ? Care are chef sa dea un PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caniggia Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 Salut Robert! La cat de fain este afara ar merge o iesire Are cineva chef astazi, de o tura, plimbare, iesire, bere, suc, apa, aer printre cei pe doua roti ? Care are chef sa dea un PM. Berceni, cartierul Eugenilor... FlorinMarin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antilianul Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 si eu sunt unul din cei pe 2 roti dar deocamdata nam motor ,fac scoala de soferi pt B,dp si la anu dau si de A,momentan detin un yamaha aerox model 2008,il am de 1 an ,primul scuter al meu si ultimul:) sunt si primul patron al scuterului,sunt din Berceni zona piata progresu la 2 statii de city mall.Sper sa ma alatur si eu voua cand o sa imi iau un motor asfalt uscat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mciaulih Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 si eu sunt unul din cei pe 2 roti dar deocamdata nam motor ,fac scoala de soferi pt B,dp si la anu dau si de A,momentan detin un yamaha aerox model 2008,il am de 1 an ,primul scuter al meu si ultimul:) sunt si primul patron al scuterului,sunt din Berceni zona piata progresu la 2 statii de city mall.Sper sa ma alatur si eu voua cand o sa imi iau un motor asfalt uscat:) Bun venit si succes la examenul pentru b si in viitor pentru categ. a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts