ane_ane tst 3 Adaugat pe 13 Aprilie, 2010 Combinezonul a fost purtat de cateva ori nu prezinta rupturi sau urme de uzura este marimea 40 se potriveste unei persoane de circa 1.67-1.75 55-65 kg are protectii hard la umeri coate coloana si genunchi plus intarituri din carbon, si protectii soft pt solduri se poate vedea in Bucuresti, pretul este de 290 euro Pentru detalii 0723352018 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ane_ane tst 3 Adaugat pe 20 Aprilie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fastryder2007 0 Adaugat pe 20 Aprilie, 2010 Combinezonul a fost purtat de cateva ori nu prezinta rupturi sau urme de uzura este marimea 40 se potriveste unei persoane de circa 1.67-1.75 55-65 kg are protectii hard la umeri coate coloana si genunchi plus intarituri din carbon, si protectii soft pt solduri se poate vedea in Bucuresti, pretul este de 290 euro Pentru detalii 0723352018 salut,... poti da te rog dimensiunile?.. talie sold, lungime pantaloni?... ms.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ane_ane tst 3 Adaugat pe 1 Mai, 2010 salut,... poti da te rog dimensiunile?.. talie sold, lungime pantaloni?... ms.. Maine cand ajung acasa ti le trec. Mersii valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Edgji 16 Adaugat pe 1 Mai, 2010 Trimite-mi te rog si mie aceleasi date, sa vad daca se potriveste nepoatei mele.....cum era de asteptat s-a imbolnavit si ea "motociclism" la fel ca tatal, bunicul, unchiul ( eu ) si varul ei ( fimiu' ) Nepoata virusata da examen de A intr-o luna si echipamentul este obligatoriu. multam ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri