slemar78 0 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 Salut, eu am o Husqvarna 610 TE din 1996, motocicleta a fost adusa din Anglia anul trecut, i-am facut o reparatie capitala la motor ca si pentru mine cu piese de cea mai buna calitate. Motocicleta este echipata supermoto dar ATENTIE: mai are in dotare o pereche de roti enduro Excel. O vand pentru ca nu prea am timp de ea, eu rulez zilnic un Fazer de care sunt f. multumit pret 2000 euro tel 0742528715 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
xorx 2 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 daca furca e SM are arcuri mai tari si e mult prea rigida si nu faci nimic cu ea in enduro, indiferent de cite roti excel ii pui. bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihail.docuta 0 Adaugat pe 14 Aprilie, 2010 daca furca e SM are arcuri mai tari si e mult prea rigida si nu faci nimic cu ea in enduro, indiferent de cite roti excel ii pui. bafta Salut esti interesat de un schimb cu o Honda Varadero xl1000? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slemar78 0 Adaugat pe 10 Mai, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihail.docuta 0 Adaugat pe 18 Mai, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri