Mergi la conţinut

Inca Un Accident, Dar Produs De Un Motociclist


Danny

Recommended Posts

Final brutal pentru o tanara de 36 de ani din Bucuresti. Un motociclist care gonea nebuneste a lovit-o chiar pe trecerea de pietoni. Femeia a fost aruncata in aer mai bine de 20 de metri.

sursa

Frate incredibil.......Noi astia mai cuminti incercam sa facem tot posibilu sa facem motociclisti sa nu mai fim vazuti ca teribilisti Romaniei sa nu mai fim vazuti ca Donatori de Organe.....Si vine Prostu familiei cu Motoru si Drogat si ce face da peste o femeie.....Pai prietene suntem de aceias varsta si conduc motor de 5 ani dar daca era mama te omoram pe loc.....si sincer iti meriti soarta.....Nu o sa mai pui curu in sa......R.I.P si Condoleante Familiei..... ( Tinerei )

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca sint 2 categori de motociclisti

1 pasionati de motociclete care nu alearga de nebuni prin oras

2 pasionati de viteza si adrenalina cu motocicleta care sint '' donatori de organe'' nimeni nu te pune sa alergi prin oras cu viteza pe deasupra si drogat

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

condoleante familiei

iar despre motocilistul drogat ar face bine sa se arunce de undeva macar atat bine sa faca si el societatii ....

Bai nu trebuie sa sarim acum toti cu gura pe el sa se omoare sau sa faca mai stiu eu ce....Pun pariu ca regreta si el ce a facut si acum sta pe un pat de spital si reflecta la ce sa intamplat si isi da seama ca a gresit...Dar daca o sa citeasca topicu asta vreodata il intreb si eu ceva. Dece sa ajuns la moartea unui om ca tu sa intelegi si sa stai toata viata cu constiinta incarcata ca ai omorat un om....Dece sa te droghezi si sa conduci si mai mergi si cu viteza cand pur si simplu te duceai linistit acasa usor cuminte si acasa iti bagai si pe gura si pe nas ( droguri ) .....????? Nu era mai frumos asa.....???? Pacat ca a trebuit sa iti inveti lecti ( The Hard Wey )....Si noi restu sper sa invatam din greselile altora ( ALCOLU,DROGURILE,CONDUSU SI VITEZA MERG MANA IN MANA CU MOARTEA ) A sfalt uscat si sa nu mai auzim de grozavi dastea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa e viata din pacate! Am zis-o si o zic in continuare nu e o distractie nici motocicleta nici masina, este o RESPONSABILITATE si ca orice responsabilitate atrage CONSECINTE. Fiecare are propria viata in maini, ce face cu ea este treaba lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...