sebi_glumetu 0 Adaugat pe 18 Aprilie, 2010 vand motocicleta personala : itp+asig 2011,oglinzi crom, semnale carbon, toba Marving, sunet super, anvelope mixte dunlop, cutie Motowell,trage ff bine 45cp/190kg consum 5-6l/100km , foarte manevrabila, ideala pt incepatori si in oras ;sau schimb naked,supermoto sau sport (sugestii : r1,r6,cbr, ninja, hornet, etg gen...nimic sub 500cc/50cp) cu diferenta din partea mea de maxim 400E(maxim am spus:) in functie de starea celeilate motociclete Pret negociabil 1750E contact 0764.943.357 , ym: sebi_glumetu sau pt mail@yahoo.co.uk vand motocicleta personala : itp+asig 2011,oglinzi crom, semnale carbon, toba Marving, sunet super, anvelope mixte dunlop, cutie Motowell,trage ff bine 45cp/190kg consum 5-6l/100km , foarte manevrabila, ideala pt incepatori si in oras ;sau schimb naked,supermoto sau sport (sugestii : r1,r6,cbr, ninja, hornet, etg gen...nimic sub 500cc/50cp) cu diferenta din partea mea de maxim 400E(maxim am spus:) in functie de starea celeilate motociclete Pret negociabil 1750E contact 0764.943.357 , ym: sebi_glumetu sau pt mail@yahoo.co.uk valabil!in continuare valabil pt vanzare sau schimb+400E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DnI_ 0 Adaugat pe 18 Aprilie, 2010 salut, nu sunt interesat de acest schimb. :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 7 Mai, 2010 ok, ms de raspuns...in continuare valabil cash sau schimbvalabil!sus!in aceste zile ( vineri, sambata si duminica pana la ora 19) motocicleta poate fi vazuta si la SMAEB pavilionul 17. va asteapta! o zi buna!SMAEB 2010! suntem acolo ultima zi! poze noiPret nou:1700E sau schimb cu ceva la 2100-2200Esus! valabil!pret negociabil - propuneti!open! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lukas 1 Adaugat pe 7 Mai, 2010 Salut! Un schimb cu Kawasaki zr750 zephyr te-ar interesa? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 8 Mai, 2010 da-mi niste detalii te rog. ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lukas 1 Adaugat pe 10 Mai, 2010 da-mi niste detalii te rog. ms http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63126 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 5 Iunie, 2010 ms frumos dar caut ceva mai nou. succes la vanzare!sus. cod galben Pret nou : 1600Esus!valabil!sus!pret negociabil!up!sus! up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lucs 1 Adaugat pe 8 Iunie, 2010 ms frumos dar caut ceva mai nou. succes la vanzare! sus. cod galben Pret nou : 1600E sus! valabil! sus! pret negociabil! up! sus! up! schimbi cu vx535 ? Aici Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2010 sup!up!sus!valabil!valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
iazumy 0 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 sup! up! sus! valabil! valabil! un rf 600 din 96 la schimb? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 momentan nu, mai astept 1 saptamana, 2. daca nu se intampla nimic ne auzim atunci. bafta!up!sus! Pret final 1450E sau 6000lei. Sebi 0764.943.357up!valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
shinkansen 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 Buna ziua, Revin cu propunerea de schimb si cu link. In cazul in care sunteti interesat ne putem intalni sa-i faceti orice test doriti. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=71911 Toate cele bune Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 va multumesc frumos de oferta insa doresc si eu ceva mai nou sau putin mai vechi(maxim 2-3 ani) dar sa fie speed. mult succes la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
shinkansen 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 si dvs. spor la vanzare! toate cele bune. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 4 Iulie, 2010 valabil!aveti speed..propuneti. valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 4 Iulie, 2010 cred ca la standardul tau ori gasesti cbr 125 schimb pe schimb din 2008 ori dai motoreta ta si 3000 de euro diferenta la un 600 rr, incearca sa fi mai rezervat la an pt ca nu tot ce e nou e bun... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 5 Iulie, 2010 numai conteaza standardul...o dau si schimb pe schimb cu ceva speed cu 3 ani mai jos...dar nu propune nimeni!! e la pamant toata piata :|deshis la propuneri! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi_glumetu 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2010 se poate inchide. multumesc. numai bine tuturor! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri