marianrmx 1 Adaugat pe 19 Aprilie, 2010 AUDI A6 AN 2001- 2.4 l, V6 -30 VALVE -170 CP. CUTIE MULTITRONIK 6 TREPTE DUBLU CLIMATRONIC OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE SCAUNE ELECTRICE INCALZITE 6 AIRBAGURI 4 GEAMURI ELECTRICE INCHIDERE CENTRALIZATA FUNCTIE CONFORT ABS,SRS,ESP PILOT AUTOMAT VOLAN REGLABIL PROIECTOARE PACHET LUMINI INTERIOR COMPUTER BORD MP3 CU USB SONY + SISTEM AUDIO ORIGINAL BOSE CU SUBWOFFER DE FABRICA FARURI CU LUPA SI DEVIL EYES STOPURI LED FOLIE AUTORIZATA JANTE ALIAJ 16 ORIGINALE ITP 2011, 3 CHEI ORIGINALE TOATE ACTELE IN REGULA MASINA FUNCTIONEAZA FOARTE BINE ESTE VOPSEAUA ORIGINALA SI NU A SUFERIT ACCIDENTE ACCEPT VARIANTE.8.bmp1.bmp11.bmp5.bmp Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
5nap 0 Adaugat pe 19 Aprilie, 2010 Pret,Km? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Spid3r 1 Adaugat pe 27 Aprilie, 2010 ford focus din 2000, motor 1.6 benzina, 2 usi si R6 din 99 te-ar interesa? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marianrmx 1 Adaugat pe 29 Aprilie, 2010 ford focus din 2000, motor 1.6 benzina, 2 usi si R6 din 99 te-ar interesa? daca ford-ul era cu 4 usi si motorina poate .... astept oferte ,mai ales moto... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FANSUZUKI 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2010 ASA CEVA TE INTERESEAZA? SUZUKI GSX 1300 R BK-ING / 2007 / 6500 KM E CA NOUA? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 30 Aprilie, 2010 AUDI A6 AN 2001- 2.4 l, V6 -30 VALVE -170 CP. CUTIE MULTITRONIK 6 TREPTE DUBLU CLIMATRONIC OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE SCAUNE ELECTRICE INCALZITE 6 AIRBAGURI 4 GEAMURI ELECTRICE INCHIDERE CENTRALIZATA FUNCTIE CONFORT ABS,SRS,ESP PILOT AUTOMAT VOLAN REGLABIL PROIECTOARE PACHET LUMINI INTERIOR COMPUTER BORD MP3 CU USB SONY + SISTEM AUDIO ORIGINAL BOSE CU SUBWOFFER DE FABRICA FARURI CU LUPA SI DEVIL EYES STOPURI LED FOLIE AUTORIZATA JANTE ALIAJ 16 ORIGINALE ITP 2011, 3 CHEI ORIGINALE TOATE ACTELE IN REGULA MASINA FUNCTIONEAZA FOARTE BINE ESTE VOPSEAUA ORIGINALA SI NU A SUFERIT ACCIDENTE ACCEPT VARIANTE. Citi km., cind a intrat in tara, al citelea propietar si ce pret ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marianrmx 1 Adaugat pe 30 Aprilie, 2010 Citi km., cind a intrat in tara, al citelea propietar si ce pret ? da , ma intereseaza GSX daca vrei sa vb la tel 0728188225 si ptr ady detalii la tel Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 30 Aprilie, 2010 pret km ca sa stie omu cat o evaluezi tu si daca are rost sa iti faca o oferta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rdvl 0 Adaugat pe 3 Mai, 2010 Schimb + 1.000euro diferenta din partea mea? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68941 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marianrmx 1 Adaugat pe 17 Mai, 2010 Schimb + 1.000euro diferenta din partea mea? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68941 up,valabil!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 18 Mai, 2010 schimb cu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=69911 si dif din partea mea?????? 0722873151 bogdan lucky_bog@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kontratovici 0 Adaugat pe 18 Mai, 2010 schimb cu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=69911 si dif din partea mea?????? 0722873151 bogdan lucky_bog@yahoo.com atentie mare la asta cu audi din galati ca omu e tepar...masina este luata de la mine...nu are actele in regula...daca masina este inmatriculata cu alte numere decat cele de CT inseamna ca masina este inmatriculata cu acte false deoarece certificatul fiscal si fisa de inmatriculare sunt la mine ...masina este inregistrata la administratia financiara a sectorului 3 pe numele meu......asa ca atentie mare la teparul asta care mai are sa imi dea 1000 euro sa isi primeasca actele. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 18 Mai, 2010 mersi man bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri