Brisco 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2010 Cumpar cutie filtru aer pentru HONDA CBR RR 2004 (partea inferioara ce se prinde de copul injectie) Priza aer dreapta si oblinzi GSX-R 600, model 2001-2003 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 22 Aprilie, 2010 www.motodesguaccepb.com..........orice piesa la comanda de acolo.poti negocia tu direct cu ei(spaniola,engleza)sau negociez eu pretul ptr tine.comisionul meu e 20% din pretul piesei.mai platesti posta de la cluj la tine. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Brisco 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2010 www.motodesguaccepb.com..........orice piesa la comanda de acolo.poti negocia tu direct cu ei(spaniola,engleza)sau negociez eu pretul ptr tine.comisionul meu e 20% din pretul piesei.mai platesti posta de la cluj la tine. [/quote Te rog, negociaza si da-mi un pret pentru cele cerute Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cbr repsol 1 Adaugat pe 23 Aprilie, 2010 SALUT, AM FILTRU AER, COMPLET CU FILTRU NOU-PENTRU CBR 600 RR-2004, PRET-100 EUR, CU TRANSPORT PRIN ATLASSIB- LOCUIESC IN ITALIA, MA GASESTI PE MSM-apasche2003@hotmail.it-sau la tel-+393490816881--DACA ESTI INTERESAT ITI TRIMIT POZA, -SALUT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cata M 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2010 ... oblinzi GSX-R 600, model 2001-2003 Salut. Iti pot aduce oglinzi la fel ca cele originale la pretul de 190 lei setul (stg+dr.) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri