Mergi la conţinut

Motociclistii...plini De Fite....sau Oameni Normali?


anisia

Recommended Posts

sunt multzi fitzosi. in calitate de scuterist am observat asta: rareori motociclistii mi-au raspuns la salut, spre exemplu...

Stii cum e chestia? eu am observat si din punct de vedere al unuia care conduce si auto de vreo 26 de ani...daca au masini cu multi cai putere si care au si depasit 50.000 de euro pt achizitie, nici macar nu mai dau semnal, am senzatia ca ei gandesc cam asa: pen'ce sa mai dau semnal, nu vede ca sunt mai tare? Asa si in moto...sunt unii care considera ca ei au motor, iar tu nu ai decat un pistonas, uita ca de fapt, in oras de exemplu, daca respecta legea (asa cum ar trebui s-o faca toti) suntem aproape egali, avand in vedere viteza legala....oricum, tine si de bun simt...Stii prea bine, Viespare, cand am fost la Ruse, au fost destul de multi motociclisti care ne-au salutat indelung...Si sunt destui care raspund la salut...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"daca au multi cai putere si care au si depasit 50.000 de euro pt achizitie, nici macar nu mai dau semnal" - cam asta e explicatia, perfect de acord, si fireste ca n-am uitat nici cum pe tot drumul pana la Ruse TOATE roiurile de motociclisti intalnite in trafic ne-au salutat -cum dealtfel i-am salutat si noi pe totzi.

eu n-am spus ca toti sunt fitzosi, am spus sunt multzi fitzosi. si intr-adevar, acestia par a fi mai ales cei ce-si exhiba statusul financiar -motociclisti sau nu... si multzi cu vitezane de asemenea, gasesc ca majoritatea-s fitzosi. cel putzin asa am constatat eu -personal, din acest motiv, pe cei cu vitezane am incetat demult sa-i mai salut.

in rest, ca spirit si univers mental, nu se poate vb despre motociclisti in general ca fiind fitzosi.

ps: ma bucur ca si tu esti pe-aici...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca noi toti, din momentul in care ne suim pe motocicleta avem putine 'fite', probabil din dorinta de a iesi putin in evidenta. Eu unul recunosc asta, cand ies in trafic (99% folosesc motocicleta pentru divertisment si plimbari) incerc sa fiu imbracat cat mai bine si motorul sa fie cat mai curat posibil, echipament complet, casca, etc, fara sa ma dau in spectacol dar incercand sa la las o impresie buna. Dar probabil e o chestie care o facem toti, mai mult sau mai putin constient.

In acelasi timp, motociclist sau nu, cu fite sau nu, trebuie sa respectam ceilalti participanti la trafic, pietoni, reguli stradale etc. Asta pentru ca suntem MOTOCICLISTI si nu manelisti cu BMW-uri, Tuareguri si alte animale stradale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Normal ca exista motociclisti fitzosi.

Ala care rupe asfaltul la semafor numai ca sa se infiga in urmatorul semafor si tot asa (cu toba evident modificata!)... dar cu viteza medie tot de biciclist sau scuterist cum e?

De fapt daca ma gandesc bine cam toti suntem fitosi, fiecare in felul lui. Bineinteles si motocicleta iti induce fitzele caracteristice. E un fitzos pe naked si alt soi de fitzos pe vitezana sau pe chopper.

Ideea este ca ar trebui sa te plictisesti la un moment dat. Mai ales daca folosesti moto pt deplasare de rutina.

Dar inca nu am gasit motociclist plictisit... sa fie vorba de "senzatia aceea unica"?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...