amatoru 0 Adaugat pe 5 Mai, 2010 Vand Yamaha Midnightstar 1300 din 2007 ,21000 km. ,intretinuta ,accesorizata ( peste 2000 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 6 Mai, 2010 un Fazer la schimb merge ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
k100rs 3 Adaugat pe 6 Mai, 2010 sau un BMW ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 12 Mai, 2010 un Fazer la schimb merge ? ,tare asta ,iti dai seama ca timpul a lucrat in favoarea cuiva ,asta-i viata noi sa fim sanatosi ,tinem legatura . Fara schimburi .Negociabil in limita bunului simt . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 25 Mai, 2010 ,tare asta ,iti dai seama ca timpul a lucrat in favoarea cuiva ,asta-i viata noi sa fim sanatosi ,tinem legatura . Fara schimburi . Negociabil in limita bunului simt . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 2 Iunie, 2010 6500 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
k100rs 3 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 daca totusi te vei razgandi si eu voi mai avea motorul, iti ofer bmw-ul meu plus 700euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2010 daca totusi te vei razgandi si eu voi mai avea motorul, iti ofer bmw-ul meu plus 700euro. Scuze dar nu sunt interesat de acest schimb ,si chiar daca as fi nu este deloc echitabil ceea ce propui tu ,oricum succes la vanzare . NEGOCIABIL ! 6500 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.roibu 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2010 Scuze dar nu sunt interesat de acest schimb ,si chiar daca as fi nu este deloc echitabil ceea ce propui tu ,oricum succes la vanzare . NEGOCIABIL ! 6500 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 16 Iunie, 2010 VANDUT ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri