fonfo1 1 Adaugat pe 6 Mai, 2010 Salut, Vand urgent Yamaha DragStar an 2006, 5900 km, capacitate 1100 cc, culoare neagra, accesorizata cu tobe Highway Hawk, ghidon big angle, mansoane cromate cu insertii de cauciuc, engine bars. Sunt primul proprietar, ITP-ul expira in iunie 2010. Nu este cazuta, nu are zgarieturi, merge si arata perfect...de fapt e noua. Pretul este de 6400 EURO. Nu ma intereseaza schimburi de niciun fel (motociclete, masini, etc.). Cred ca am pus toate informatiile importante, daca mai e ceva telefonulmeu este 0733 974 487. Asfalt uscat, Adi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 18 Mai, 2010 Hai neamule ca o dau cu 6300 Eur. Care dai mai putin? Respect, Adi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 28 Mai, 2010 Pret nou: 6200 Eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 8 Iunie, 2010 pret nou 5900 EUR... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 24 Iunie, 2010 Pret nou 5700 EUR pentru ca trebuie schimbata bateria. In rest motorul este perfect si are tot 5900 km pentru ca nu are cine sa mearga cu ea...si e pacat! Bafta, Adi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 20 Iulie, 2010 Ultimul pret...5200 EUR. Daca nici asa nu merge cred ca n-o mai vand...astept pana pe 15 august. Bafta, Adi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvandmn 1 Adaugat pe 16 August, 2010 Ultimul pret...5200 EUR. Daca nici asa nu merge cred ca n-o mai vand...astept pana pe 15 august. Bafta, Adi. Frumos motorul! Ce se intampla dupa 15 august? succes la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
fonfo1 1 Adaugat pe 20 August, 2010 Mersi pentru aprecieri. Pai dupa 15 august n-o mai vindeam. Dar s-a vandut... Se poate sterge topicul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri