mihai_fzr 1 Adaugat pe 9 Mai, 2010 ......MOTO PENTRU DEZMEMBRARE.........vand genti laterale textil pret 310 ron,,,,,,,, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 22 Mai, 2010 ,,,,,,,,,,,TOP CASE GIVI VANDUT,,,,,,,aripa fata vanduta,,,,,,carena fata vanduta,,,,,,,,,,,,melc km vandut.....disc frana fata vandut....cdi vandut......electromotor vandut........motor complect vandut....aripa spate + stop vandute......carene laterale spate vandute.....flansa carburator vanduta .......aparatori furca si disc vandute,,,,,suporti scarite spate + scarite vandute......set semnale vandute.....amortizor spate vandut.....patina lant vanduta.......carene laterale fata vandute,,,,,,,,,, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 21 Iunie, 2010 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 4 Iulie, 2010 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,top case givi vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 28 Iulie, 2010 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BERBECU 1 Adaugat pe 24 August, 2010 valabil ups Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 27 Septembrie, 2010 ups valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 23 Decembrie, 2010 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 15 Februarie, 2011 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 3 Aprilie, 2011 VALABIL AM DOAR CE SE VEDE IN POZE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sacal 32 Adaugat pe 7 Aprilie, 2011 la ce pret e topcase ul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 la ce pret e topcase ul? valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
steph 0 Adaugat pe 13 Aprilie, 2011 Jantele si suportul de top case se potrivesc la un fmx? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 14 Aprilie, 2011 Jantele si suportul de top case se potrivesc la un fmx? NU STIU DACA SE POTRIVESC JANTELE ,,,,SUPORTUL DE TOP CASE A FOST MONTAT PE O APRILIA PEGASO DAR PLACA SE POTRIVESTE LA TOP CASE GIVI SI KAPPA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 1 Mai, 2011 VALABIL Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 8 Mai, 2011 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ktm_geo 1 Adaugat pe 9 Mai, 2011 valabil mai ai cumva busonul de la rezervor? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 9 Mai, 2011 mai ai cumva busonul de la rezervor? da am busonul dar se vinde cu tot cu contact pret 210 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
shinkansen 0 Adaugat pe 11 Mai, 2011 Buna ziua, Am si eu nevoie de o toba pentru xl-ul de 600. Ma intereseaza sa se potriveasca fara modificari, dar pentru asta trebuie sa vin cu motorul sa vedem cum stau lucrurile. Care ar fi pretul pentru toba? Multumesc mult. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
f_zoltan 341 Adaugat pe 11 Mai, 2011 Ai galeria dintre carburator si motor? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 11 Mai, 2011 Ai galeria dintre carburator si motor? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
shinkansen 0 Adaugat pe 17 Mai, 2011 Buna ziua, Am si eu nevoie de o toba pentru xl-ul de 600. Ma intereseaza sa se potriveasca fara modificari, dar pentru asta trebuie sa vin cu motorul sa vedem cum stau lucrurile. Care ar fi pretul pentru toba? Multumesc mult. Buna ziua, Astept inca raspunsul, la care va rog sa mai adaugati aripa fata. Multumesc mult! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_fzr 1 Adaugat pe 18 Mai, 2011 Buna ziua, Astept inca raspunsul, la care va rog sa mai adaugati aripa fata. Multumesc mult! nu stiu daca se potrivesc tobele pe xl ,tobele le vand cu tot cu galerie pret 360 ron aripa fata 110 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri