valean 1 Adaugat pe 12 Mai, 2010 vind sau schimb cu choper + o diferenta scoter peogeot jet force an fabricatie 2007 inmatriculat primarie, are si actele originale din italia, telefon 0744608312 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 27 Mai, 2010 nimeni nu intere? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
birkoff13 5 Adaugat pe 29 Mai, 2010 vind sau schimb cu choper + o diferenta scoter peogeot jet force an fabricatie 2007 inmatriculat primarie, are si actele originale din italia, telefon 0744608312 un pret se poate? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 31 Mai, 2010 1200 euronegociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BH 93 SLS 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2010 salut schimbi cu rieju rs 1 49 cc 2002 motor? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 4 Iunie, 2010 nu multumesc pentru ofertaschimb si cu auto Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 14 Iunie, 2010 te rog mai multe detalii, si pozeup! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 21 Iunie, 2010 nu stiu sa spun o diferenta ca nu stiu cat valoreaza masina, spune tu cat vrei si daca imi convine atunci facem targul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 26 Iunie, 2010 cat costa inscrierea? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 1 Iulie, 2010 Hai ca este negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 5 Iulie, 2010 degeaba ma gandesc dar din pacate nu am atatia bani sati ofer pentru diferenta, si luand in calcul noul impozit si inscrierea trebuie cam multi bani Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nergall 1 Adaugat pe 17 Iulie, 2010 iti dau un kawasaki ninja zxr 750 si dai tu o diferenta up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 17 Iulie, 2010 nu vreau mersi, am si eu ninja din 2005 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 27 Iulie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 10 August, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 15 August, 2010 pret nou 1000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 30 August, 2010 chiar pe nimeni nu intere? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 14 Septembrie, 2010 pret negociabil saqu schimb cu obiecte din aur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valean 1 Adaugat pe 22 Septembrie, 2010 pret negociabil saqu schimb cu obiecte din aur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri