2timpiSHORY Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Ne-am extins. Asa cum am promis, la Enduro Parc s-au adus multe modificari in bine. La noi puteti gasi de acum: -Inchirieri motociclete enduro (plus coclauri) 40 lei/30 minute (benzina si echipament incluse) -Paintball (si super Harti) 0.25 lei/bila -tiroliana,rapel si catarare -zboruri cu avion usor (60 euro/30 minute) si motodeltaplan (50 euro/30 minute) si, in curand si cu motoparapanta. mai multe detalii pe www.enduroparc.ro Va asteptam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enderrgrr Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Salutare. Nu pot decat sa salut acest tip de initiative, banuiesc ca nu a fost usor sa deschizi parcul (acte, locatie si nu in ultimul rand bani). Cand vin in Romania o sa trec pe la voi daca am timp, sa fac o tura pe enduro . O mentionare insa : la inchirieri moto enduro, in postul tau scrie : 40 lei/ 30 min. Pe site-ul vostru scrie 30 lei/30min, iar la signature de la userul tau scrie 25 ron/30 min. Me is confused . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2timpiSHORY Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 da, la semnatura mea era pretul vechi, care nu includea benzina. imi cer scuze pt mica greseala.de atunci pana acum pretul s-a majorat cu numai 5 lei. O sa modific eu si la semnatura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2timpiSHORY Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Am primit si noul teren de la primarie. Ne apucam de amenajat.Vom construi si terasa cu bar, asa ca, veti avea si unde sta la umbra si servi o bere,un suc...bla bla!!! Va asteptam!! www.enduroparc.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorindaciana Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Ne-am extins. Asa cum am promis, la Enduro Parc s-au adus multe modificari in bine. La noi puteti gasi de acum: -Inchirieri motociclete enduro (plus coclauri) 40 lei/30 minute (benzina si echipament incluse) -Paintball (si super Harti) 0.25 lei/bila -tiroliana,rapel si catarare -zboruri cu avion usor (60 euro/30 minute) si motodeltaplan (50 euro/30 minute) si, in curand si cu motoparapanta. mai multe detalii pe www.enduroparc.ro Va asteptam!!! Buna ziua, Am niste pistoale de paint ball plus mai multe seturi de bile, salopete, casti, barca rafting, cort de 5 persoane, etc. Am de gand sa le vand deoarece nu le folosesc (am avut agentie de turism inainte si colaboram cu niste baieti, sporturi extreme, etc.) Daca sunteti interesat, ma puteti contacta la telefon 0722409626 Cu respect, Sorin Bercescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts