p3rf3c7 0 Adaugat pe 25 Mai, 2010 Armura Moto ,tip plasa ,cu protectii soft , dublate de protectii full hard pentru coloana piept,umeri,bicepsi,cot si antebrat Sisteme de reglaj = 9 puncte,2 braie elastice Masuri = L SI XL Provenienta = SUA 249 RON ma intereseaza si schimburi cu casti marimea Mup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
p3rf3c7 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
OLA 0 Adaugat pe 2 Iunie, 2010 Salut, Un numar de telefon? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
p3rf3c7 0 Adaugat pe 2 Iunie, 2010 Salut, Un numar de telefon? ti-am lasat nr de telefon cu privat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moreusd 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2010 ti-am lasat nr de telefon cu privat Salut, Daca mai e valabil, as vrea eu armura de marime XL. Sunt din Bucuresti, unde ne putem intalni? Merci! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
p3rf3c7 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2010 Salut, Daca mai e valabil, as vrea eu armura de marime XL. Sunt din Bucuresti, unde ne putem intalni? Merci! Daca te incadrezi intre 1.70-1.75 si 75-83 de kg iti este bun XL-ul,daca nu,nu are rost sa batem drumul de pomana,ptr ca au probat-o mai multi baieti si stiu la cine se potriveste.Astept un raspuns din partea ta.upS-A VANDUT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri