tricapitbull 0 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 vand yamaha super tenere,an fabricatie 1993,60000 de mi de km in stare buna de functionare.vreau schimb cu yamaha virago 535,suzuki intruder,maxiscuter,atv etc...........astept oferte.in urma unui accident de moto nu o mai pot conduce si vreau ceva mai domol.accidentul nu l-am facut cu aceasta motoreta id mess:tricapitbull nr tel: 0735547126 pret 1800 euro motoreta se afla la 30 km de bucuresti(herasti) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vis-a-vis 3 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 Ofer 900 de euro (spor la vazare, arata bine) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tricapitbull 0 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 Ofer 900 de euro (spor la vazare, arata bine) scrie undeva discutabil? sincer prefer schimbul si sa nu se bage aiuriti in seama care doar vor sa scada pretul negocierea se face la fata locului Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vis-a-vis 3 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 Mvai Aha, acum ai trecut si pretul? Cine-i aiuritul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tricapitbull 0 Adaugat pe 3 Iunie, 2010 Mvai Aha, acum ai trecut si pretul? Cine-i aiuritul? te rog frumos sa incerci sa ma lasi sa vand produsul,adu-mi viraGO 535 LA 900 DE EURO SI AM SA ITI DAU SUPER TENERE LA 875 DE EURO Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tricapitbull 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri