Mergi la conţinut

Execut Mobila La Comanda, Acum Si Mobila Personalizata.


Recommended Posts

Stiti cu totii ce inseamna mobila la comanda, ceea ce este mai interesant este ca acum o puteti avea si personalizata, in sensul ca va putem picta pe ea diferite picturi (mai mult sau mai putin celebre) sau va putem executa colantare ori aplicare de foita de aur.

In principiu ne axam pe mobila futurista si multifunctionala. Ex: dulap cu usi din vitraliu unde inauntru s-au montat spoturi. Dupa montarea spoturilor acesta poate fi lolosit noaptea si pe post de lampa de veghe, astfel lumina iesita prin acele usi din vitraliu creeaza o atmosfera placuta.

Cei interesati de acest serviciu ma pot gasi la numerele de telefon: 0767354452 / 0730471748

Up, transportul si montajul sunt gratuite.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare nitel necinstit ce faci. Atata timp cat nu esti motorist si singurele tale postari sunt comerciale, e spamul cat casa. Daca topicul cu transportul mai are ceva legatura, putin fortata, cu lumea moto, asta cu mobila e in laturi complet. Cand intru pe un forum specializat, ultimul lucru care il doresc e spamul. Sunt curios pe unde scoti camasa daca vreau sa comand mobila personalizata ca locuitor al satului Sapantza si pretind sa vii sa preiei comanda acolo, ca sa discutam detalii.

Deh, d'aia avem forum moto ca sa ne bombardeze cu oferte irezistibile unii care au descoperit recent puterea reclamei online. Way to go! Go elsewhere! Cine face apel la serviciile tale, o face pe propria raspundere!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici foamea nu poate fi numarata in snitele per metru liniar de matz :biggrin: Doar in mici slinosi vs halbe :naughty:

Ai sustinerea mea doar daca faci si mobila din lemn masiv si nu doar mobila din PAL si MDF - cunosc prea multi furnizori de astfel de servicii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici foamea nu poate fi numarata in snitele per metru liniar de matz biggrin.gif Doar in mici slinosi vs halbe naughty.gif

Ai sustinerea mea doar daca faci si mobila din lemn masiv si nu doar mobila din PAL si MDF - cunosc prea multi furnizori de astfel de servicii.

Deocamdata doar pal, dar avem in proiect mobila din lemn masiv. Dupa cum stii sculele sunt extrem de scumpe pt mobila din lemn masiv si nu prea este la m,are cautare deoarece este scumpa, mai ales daca o si personalizam. Si inca o chestie de care m-am tot lovit pt mobila din lemn masiv, nu gasesc un distribuitor serios, pt. de lemn de calitate (uscat, fara noduri, s.a)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...