Jump to content

Statie Itp Moto Dotata Cu Stand Frana Agreat Rar

Recommended Posts

Statia ITP SAMTRADI din Mogosoaia ramane incontinuare aproape de comunitatea motociclistilor, dotandu-se cu stand de frane moto agreat RAR conform cerintelor intrate in vigoare la data de 01.06.2010.

Va asteptam cu motocicletele cat si cu masinile (benzina,GPL,motorina,4x4) Dumneavoastra, sa va efectuam Inspectia Tehnica Periodica de luni pana vineri intre orele 09.00-17.00, sambata intre orele 10.00 - 13.30 iar pentru cei care nu am posibilitatea sa ajunga in acest interval de timp, putem face programari intre orele 17.00-19.30 de luni pana vineri.

La noi ITP-ul moto se efectuaza in cel mai scurt timp FARA PROGRAMARE, timpul de asteptare variaza intre 20 si 40min.

Este necesar sa aveti la Dumneavoastra Cartea de Identitate a motocicletei, Certificatul de Inmatriculare, Cartea de Identitate a celui care prezinta motocicleta.

Deasemeni efectuam RCA la societatea de asigurari ASTRA, cat si constatari care sa certifice starea tehnica a autovehiculelor care au fost implicate in accidente rutiere din care au rezultat victime, expertize tehnice judiciare si extrajudiciare, avizari psihologice si nu in ultimul rand activitatea de pregatirea a cursantilor in vederea obtinerii categoriilor de conducere A1,A,B.

Adresa : Mogosoaia, Sos.Bucuresti-Targoviste, nr.56, Ilfov.

Localizare harta : http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-3578&-2853

Pt. mai multe relatii va rog sa ma contactati la:

0722.478.501 Razvan Mezdrea....email/idmess. mez_biker78@yahoo.com

021.350.42.52 SAM-TRADI secretariat-programari, zilnic intre 09.00-17.00.

www.samtradi.ro

up

up

Tocmai m-am intors din Mogosoaia, acolo unde mi-am facut ITP-ul la tricicleta. Baietii au fost rapizi, nu am asteptat deloc, totul a decurs fara probleme. E o varianta muuuulttt mai buna mizeriei care se petrece la RAR.

REcomand!!

Si eu am facut ITP la ei. Nu a fost vorba de nici macar un leu in plus peste tarif: 100 lei cu bon fiscal. Sunt politicosi, prietenosi si profesionisti, fara scheme, figuri sau alte romanisme. RECOMAND!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...