Prof 1 Adaugat pe 15 Iunie, 2010 vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 15 Iunie, 2010 am 8000 km cu el ... si a vazut cam orice .. praf la greu .. trante .. stunt .. etc .. si nu arata cheia ca a ta .. care tu ai 1400 km .. sau cat ai Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
divizia 2 Adaugat pe 16 Iunie, 2010 Detaliaza full Mallosi.....ce anume? un amarat de variator? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 17 Iunie, 2010 uite banele am spalat cheia pt tine se murdareste cand folosesti maunusi... si o am si pe cealalta scuterul a mers doar in bucuresti, ii place printre masini nu stie 'p-o roata' si alte stunturi, pt asta exista motoreta @divizia eu asa l-am luat "full malossi" adica toti dracii, tu stii mai bine ca ai mai avut sincer nu am facut decat sa-i schimb toba la scuter-centre, si reviziile in rest fuge 140-150 si nu prea simte a doua persoana Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 schimb cu Yamaha Tmax :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 14 Iulie, 2010 pt ca mi s-a atras atentia ca "cer prea mult" , acum costa 2100 euro 0723694174 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2010 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 14 Martie, 2011 de vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 15 Martie, 2011 Tu l-ai dat pe jos sau asa l-ai luat? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrian07 2 Adaugat pe 15 Martie, 2011 am 8000 km cu el ... si a vazut cam orice .. praf la greu .. trante .. stunt .. etc .. si nu arata cheia ca a ta .. care tu ai 1400 km .. sau cat ai de cate ori intru pe siteu asta tre sa vad cate un idiot ca tine care ii place sa comenteze mai dute ma ce plm are cheia ca e jegoasa !!! baaaa duceti=va la garla .... spor la vanzare nice maxiu suteriu respect am 8000 km cu el ... si a vazut cam orice .. praf la greu .. trante .. stunt .. etc .. si nu arata cheia ca a ta .. care tu ai 1400 km .. sau cat ai de cate ori intru pe siteu asta tre sa vad cate un idiot ca tine care ii place sa comenteze mai dute ma ce plm are cheia ca e jegoasa !!! baaaa duceti=va la garla .... spor la vanzare nice maxiu suteriu respect Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 16 Martie, 2011 de cate ori intru pe siteu asta tre sa vad cate un idiot ca tine care ii place sa comenteze mai dute ma ce plm are cheia ca e jegoasa !!! baaaa duceti=va la garla .... spor la vanzare nice maxiu suteriu respect de cate ori intru pe siteu asta tre sa vad cate un idiot ca tine care ii place sa comenteze mai dute ma ce plm are cheia ca e jegoasa !!! baaaa duceti=va la garla .... spor la vanzare nice maxiu suteriu respect Copile vezi ca asta nu e forumul 4tuning sau mai stiu eu ce! In primul rand invata sa scrii apoi incearca sa nu te mai bagi aiurea. Mopedistule ON Topic: Tot pretul de mai sus il vrei pe scuter? Si daca imi poti zice daca a fost cazut rau.. merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 17 Martie, 2011 pretul e negociabil nu a fost cazut, daca te intereseaza vii si il vezi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 18 Martie, 2011 Salutare. Spune-mi te rog cand au fost schimbate ultima oara bucsile de la bascula spate si care este starea lor actuala. De asemenea, care e starea consumabilelor (ulei, filtre, role, placute frana etc). Merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 18 Martie, 2011 este in stare perfecta anul trecut i-am schimbat rulmenti, placute fata spate, ulei filtre la role nu am umblat de 2 ani de cand il am daca va intereseaza veniti sa-l vedeti! 0723694174 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 13 Aprilie, 2011 negociabil un pic Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
divizia 2 Adaugat pe 14 Aprilie, 2011 Salutare. Spune-mi te rog cand au fost schimbate ultima oara bucsile de la bascula spate si care este starea lor actuala. De asemenea, care e starea consumabilelor (ulei, filtre, role, placute frana etc). Merci Scuteristule Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
johnny111 0 Adaugat pe 28 Mai, 2011 ce an e scuterul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 31 Mai, 2011 2006 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 31 Mai, 2011 16000km Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
johnny111 0 Adaugat pe 31 Mai, 2011 ai pm,daca poti lasa-mi un id de mess sau skype sa discutam mai usor. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prof 1 Adaugat pe 26 Iulie, 2011 vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri