ktmleu 0 Adaugat pe 16 Iunie, 2010 vand gsx-r 750 1991 pret 700 Euro 0767 628 193 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 16 Iunie, 2010 Nu au vrut aia la Remat sa ti-l primeasca? Fara suparare dar e intr-o stare foarte proasta motoreta ... pretul nu se discuta, ca e mobra ta, poti cere cat vrei pe ea, dar starea motocicletei o putem critica... puteai sa o aranjezi si pe ea cat de cat... Sau mai bine o vinzi pe piese, nu stiu. Salut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ktmleu 0 Adaugat pe 18 Iunie, 2010 Nu au vrut aia la Remat sa ti-l primeasca? Fara suparare dar e intr-o stare foarte proasta motoreta ... pretul nu se discuta, ca e mobra ta, poti cere cat vrei pe ea, dar starea motocicletei o putem critica... puteai sa o aranjezi si pe ea cat de cat... Sau mai bine o vinzi pe piese, nu stiu. Salut! tu 1ti dai seama dintr-o poza 1n ce stare de functionabilitate se afla motoru?...sau nu se ridica la standardele tale de terasa?... deci , motoru e facut, furca facuta, placute noi, .. ar mai trebui ceva pe la electrica si kit de lant.. 1l vand ca am nevoie de bani .. cine are chef sa mestereasca garantez ca iese 1n avantaj. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dubluefect 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2010 e marfamarfa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri