Zimbran 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2010 Vand ghete Alpinestars S-MX 2, noi, de culoare neagra. Marimea 45. Pret: 400 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 manusile s-au dat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 Vand manusi Alpinestars 3/4, marimea L. Le-am purtat o singura data... dar am realizat ca-mi sunt prea mici. Sunt excelente pt zilele calduroase! Am dat pe ele 70 dolari: http://stores.sportb...ail.bok?no=1738 Le vand cu 200 lei salut.presupun ca nu te intereseaza schimb(vezi la anunturile mele- manusi vanucci)+diferenta? trimiti cumva prin posta sau prin curier? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2010 salut.presupun ca nu te intereseaza schimb(vezi la anunturile mele- manusi vanucci)+diferenta? trimiti cumva prin posta sau prin curier? Multumesc de oferta, dar mi-am luat deja alta pereche XL. Le pot trimite si prin posta, bineinteles :)UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2010 Vand jacheta Alpinestars Force Air Flo, noua, neagra cu galben, marimea XL. Are si RC Back Protector cumparat separat. Pret total: 400 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bamse 0 Adaugat pe 1 Iulie, 2010 ceva ceva de oferta mea ?! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2010 ceva ceva de oferta mea ?! 150 lei mi-ai oferit?! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2010 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bamse 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2010 da 150 lei oferisem dar acum mi-am comandat deja la kronau de altele,imi placeau astea ale tale dar acum e prea tarziu...fuck...de unde esti ??...vezi ca ai pm...poate facem intr-un fel... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 17 August, 2010 150 ron!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 17 August, 2010 600 ron negociabil!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 31 August, 2010 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 UP! salut.pretul a ramas 150 ron? cum e cu marimile la manusi la alpinestars fata de celelate marci? trebuie cumparate cu o marime mai mare decat porti de obicei? eu am o pereche vanucci xl,imi sunt bune,simt ca ar fi trebuit sa fie un pic mai stramte(L posibil ). Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 30 Martie, 2011 Nu prea stiu cum e cu marimile la celelalte tipuri de manusi... Mie mi-au fost putin mici L asa ca mi-am luat XL. Cel mai bine ar fi sa incerci cumva o pereche de manusi Alpinestars marimea L ca sa vezi daca iti sunt bune si apoi poate le vrei pe ale mele :) Nu m-as supara!... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 550 ron!!! Super pret pt o super geaca de vara!!! Haideti ca vin caldurile! :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 550 ron!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 120 ron!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zimbran 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2012 Super pret! 400 ron ghetele 400 ron geaca cu tot cu back protector Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri