raducul13 0 Adaugat pe 20 Iunie, 2010 Vand honda cbr 1000rr hrc din 2005 , inmatriculat ,31,000 km , toba arrow , furtune de frana racing(fata ,spate) , semnalizari cu LED , filtru de aer K&N , crashpaduri Valter Moto , alarma VIPER (full-senzori de prezenta de inclinare de vibratii ).Motorul arata foarte bine si are revizia la zi .A avut doar 2 proprietari (eu sunt cel de-al doilea). Pret ...4000eu. tel...0744863033[/u] Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 20 Iunie, 2010 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=70305 da un tel dak ejti interesat de un schimb,sal Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
higheaven 8 Adaugat pe 20 Iunie, 2010 HRC ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2010 pret final........pt cei ce au sunat...4500eu.multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
costybox 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2010 un motor care-si merita banii..cel putin la cum arata din poze..fata de alte rapciugi ale unor ciufuti care cer pe 600 rr 2005 pret de 2008...si mai tin si cu dintii si nesimtire de el...bafta la vanzare...si asfalt uscat..ar trebui sa isi mai arunce si ei din cand in cand un oki si pe alte post-uri ale unor oameni realisti si care se pricep sa evalueze un motor...chiar daca e 1000rr... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 multumesc pt apreciere.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gilera dna 1 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 HRC ? Si cu tine... macar ie Onda Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 23 Iunie, 2010 Cred ca se refera la culori...rosu-alb-albastru sunt culorile oficiale ale echipei HRC Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 27 Iunie, 2010 multumesc 'doctoroo' pt precizarea evidenta...si ca in sfarsit ai lamurit misterul...[quoup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
higheaven 8 Adaugat pe 27 Iunie, 2010 Credeam ca motorul are montat kitul HRC, nu doar coloritul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florin93 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2010 !Superb merita banu. Up si de la mine! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
olyserban 0 Adaugat pe 29 Iunie, 2010 Vand honda cbr 1000rr hrc din 2005 , inmatriculat ,29,000 km , toba arrow , furtune de frana racing(fata ,spate) , semnalizari cu LED , filtru de aer K&N , crashpaduri Valter Moto , alarma VIPER (full-senzori de prezenta de inclinare de vibratii ).Motorul arata foarte bine si are revizia la zi .A avut doar 2 proprietari (eu sunt cel de-al doilea). Pret ...4500eu. tel...0744863033. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=71623 Salut daca esti interesat dami un semn. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 1 Iulie, 2010 multumesc pt oferta arata bine ,masina ,dar vreau cash pt a imi achizitiona o alta motoreta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 23 Iulie, 2010 up,,, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 Am impresia ca e 2004 toata ziua Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danutman 4 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 2004 toata ziua Stii tu mai bine decat proprietarul nu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 Da Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 acum are si diablo corsa 3 nou pe fata si placute noi de frana (originale)...pret negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raducul13 0 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2010 acum are si diablo corsa 3 nou pe fata si placute noi de frana (originale)...pret negociabil uppppp Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri