Jump to content

Live De La Red Bull Romaniacs 2010

Caniggia

Recommended Posts

d_1959_650_650_90.jpg

Incepand de duminica ma voi afla la Sibiu (cu o halta in Petrosani) la ceea ce a fost descrisa drept "cea mai dura competitie de motociclism enduro din lume". Red Bull Romaniacs 2010 se anunta a fi un spectacol total, chiar daca va lipsi Cyril Despres, vedeta de anii trecuti.

Asadar, incepand de luni, veti putea gasi aici poze si text, rezultate, clasamente si chestii interesante despre Romaniacs in acest topic, precum si pe blogul meu moto.

Programul competitiei:

• Sosire: vineri 25 iunie 2010
  • Prolog: sambata 26 iunie 2010
  • Zile off-road: 27 - 30 iunie 2010
  • Plecarea: 1 iunie 2010

Sunt parcat mai in spate, dar mai bine dai un bip la 0723 560 418 si vorbim. hai mai repede ca aici a inceput sa se incinga atmosfera.

cum se anunta vremea? ca as face un efort sa vin cu mobra....

cum se anunta vremea? ca as face un efort sa vin cu mobra....

As face si eu un efort sa vin cu mobra,dar de unu singur chiar nu-mi vine.Astept un semn la 0723348362 daca merge cineva din Bucuresti cu moto!

As face si eu un efort sa vin cu mobra,dar de unu singur chiar nu-mi vine.Astept un semn la 0723348362 daca merge cineva cu moto!

Eu cred ca vin cu motorul, dar mai astept pana maine sa vad o prognoza mai....sigura. Daca se anunta ploi imi iau masina, ca nu am chef de umezeli fara rost...

pai sa imi scuzi intarzierea, dar aseara nu am mai intrat pe forum cand am ajuns in camera, aici ploua de rupe de dimineata si nu sunt semne ca s-ar opri in curand, oricum cu ploaie fara ploaie baietii fac un spectacol frumos pt ochiul privitor, ca pentru ei este un chin de-a dreptul formidabil la prolog. Vremea se anunta ploioasa pe toata durata competitiei.

"se anunta a fi un spectacol total, chiar daca va lipsi Cyril Despres, vedeta de anii trecuti". n-are nimic, cica au raspuns prezent dani otil si muza lui...

Sa ma ierti, asta a fost replica de tabloid. L-ai vazut pe Otil pe motor? E la al doilea Romaniacs si in iulie cred ca va fi si la al doilea Buzau Extreme Adventure. Iar muza lui probabil se da mai bine pe motor ca tine. :) Eu cel putin am vazut-o jucandu-se nitel in teren, daca te pricepi macar cat ea, esti bun.

On-topic: Am vazut azi ceva imagini, unul din participanti era cu un moto de trial. Era Birch?

Feroce, Caniggia, ajungeti maine in Petrosani?

Sa ma ierti, asta a fost replica de tabloid. L-ai vazut pe Otil pe motor? E la al doilea Romaniacs si in iulie cred ca va fi si la al doilea Buzau Extreme Adventure. Iar muza lui probabil se da mai bine pe motor ca tine. :) Eu cel putin am vazut-o jucandu-se nitel in teren, daca te pricepi macar cat ea, esti bun.

On-topic: Am vazut azi ceva imagini, unul din participanti era cu un moto de trial. Era Birch?

Feroce, Caniggia, ajungeti maine in Petrosani?

Fireste. De asta trag sa ajung diseara in Sibiu, ca sa plec cu noaptea in cap catre Petrosani.

Sa ma ierti, asta a fost replica de tabloid. Iar muza lui probabil se da mai bine pe motor ca tine. :) Eu cel putin am vazut-o jucandu-se nitel in teren, daca te pricepi macar cat ea, esti bun.

Te iert. Ce nu intzeleg: de ce sari asa la gat... replica mea a fost ... neprihanita. :biggrin: M-as bucura sa aflu despre tine ca in viitor iti vei controla un pic mai bine emotiile, cel putin in ce ma priveste.

Asfalt uscat! Si astept povesti frumoase de la Red Bull Romaniacs ! Chiar si despre Dani Otil&Muza.

O sa incerc sa fiu maine la sosirea de pe partea Lonea. Sper sa reusesc.

@ Viesparul - ce anume iti face impresia ca imi provoci emotii de vreun fel? :pardon: Replica neprihanita... asa mi-au zis si marmotele alea care impacheteaza staniolul in ciocolata.

@viesparul

dani este prezent, muza lui nu, ieri in prolog nu s-a calificat, iar azi am vorbit cu el dupa ce a ajuns in riders paddock si a zis ca a ramas fara benzina, ceea ce s-a intamplat cu multi concurenti,

@zoltan

din cate am vazut eu cu motorete de trial sunt doar 4 concurenti si printre ei nu se afla si Birch, care daca nu ma insel concureaza pe un 300 exc

Cyril Despres nu mai este pilot de uzina KTM, iar anul trecut s-a certat cu unul din organizatori rau de tot, astea pot fi 2 din motivele pentru care nu este prezent.

Marc Coma un alt pilot important in circuitul mondial nici el nu mai este pilot de uzina KTM, dar oricum de anul trecut a anuntat ca nu va fi prezent deoarece a hotarat sa se dea mai mult pe nisip decat in hard enduro.

Zoltan maine voi fi prezent in Petrosani si mi-ar face placere sa ne revedem sa mai stam un pic de vorba. Da-mi un bip la 0723 560 418.

@Caniggia ai numarul de tel mai sus poti sa ma suni la orice ora, daca nu raspund inseamna ca am treaba si te voi suna eu mai tarziu

@ jolly_jokre tztztztztztztztztztz asta e o mare rusine sa nu stii tu asa ceva, mai uite-te si pe la stiri ce naiba o tara intreaga stie chestia asta.

BTW a aparut si "muza" pe aici era uda fleasca sus pe munte si isi sustinea riderul iubit =))

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Am fost si eu la prolog, cu un TT alb, parcat la vedere, sa nu umble cineva la el.

Daca stiam ca sunteti asa multi p-acolo, aveam si eu cu cine sta de vorba, asa... singur cuc pe drum catre Sibiu (din Blaj pe ploaie), singur cuc la Sibiu si din nou singur cuc, dar spre Blaj.

Poate la anul facem drumul pe motoare sa-i vedem pe baieti sa-i urmarim pe baieti???

Chiar este romaniacs cel mai cel enduro din lume???

Sunt curios cu ce motoare se vor da Depres si Coma?