onx87 2 Adaugat pe 29 Iunie, 2010 Se vinde Kawasaki Ninja Zx6RR,anul 2005,6000km,cauciucuri Dunlop Qualifier RR,revizie filtre,ulei schimbat.Pret 4200e negociabil!URGENT! Telefon: 0765674494 Se vinde Kawasaki Ninja Zx6RR,anul 2005,6000km,cauciucuri Dunlop Qualifier RR,revizie filtre,ulei schimbat.Pret 4200e negociabil!URGENT! Telefon: 0765674494 UPPPPPPPPP!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 29 Iunie, 2010 Guma fata este montata invers. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
asllys 0 Adaugat pe 29 Iunie, 2010 ce atent esti cesar la detalii ) gg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Macintosh 161 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 Guma fata este montata invers. poate merge mai mult cu spatele, caz in care este montata corect Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
petre1972 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2010 Guma fata este montata invers. Ai 2 beri de la mine... imi place ca esti atent la detalii ! Bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 2 Iulie, 2010 Up!!!!Nimeni?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AliNOS 1 Adaugat pe 6 Iulie, 2010 Ai montat guma fata corect pana acum? Moto a fost accidentata? A fost cumparata de noua sau importata din afara? Sunt interesat. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 7 Iulie, 2010 Ai montat guma fata corect pana acum? Moto a fost accidentata? A fost cumparata de noua sau importata din afara? Sunt interesat. Multumesc. Salut,motorul nu este al meu,este al unui prieten,daca esti interesat da-i un telefon si vezi ce si cum!e cosmote numarul,chiar asa de scump sa dai un telefon?Bafta! UP!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AliNOS 1 Adaugat pe 7 Iulie, 2010 Nu e deloc scump pentru ca eu oricumvorbesc gratis in orice retea. :) Insa am vazut anuntul la ora 11 fara 10 seara si am ales sa pun o intrebare pe forum decat sa deranjez cu un telefon la ora aceea. Intre timp m-am lamurit si cu prietenul tau. Se pare ca nu avea chef sa raspunda la multe intrebari desi eram real interesat de motocicleta. Ii doresc bafta la vanzare. Oricum, la ritmul in care mi-a spus ca ii suna telefonul pentru anuntul asta (20 de telefoane pe zi) cred ca trebuia sa o fi vandut pana acum. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 20 Iulie, 2010 Up! Cei care sunt cu adevarat interesati dau un tel,vin o testeaza si pretul se discuta la fata locului Up!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 27 Iulie, 2010 Hai cu motoretaaa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 28 Iulie, 2010 , la ritmul in care mi-a spus ca ii suna telefonul pentru anuntul asta (20 de telefoane pe zi) Buna asta!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 8 August, 2010 Up!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 13 August, 2010 Up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 20 August, 2010 Sus cu ea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GeorgeD24 1 Adaugat pe 20 August, 2010 Pune si tu cateva poze in plus cu ea te rog. Defecte optice ceva? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri