simsonstory 1 Adaugat pe 28 Iunie, 2010 salut vand EMW R35 functional, an fabricatie 1952, necesita comenzile, carburatorul original, electrica (cabluri), far, in rest motorul functioneaza perfect, nu am acte, cei interesati ma pot contacta la tel 0735231033 salut vand EMW R35 functional, an fabricatie 1952, necesita comenzile, carburatorul original, electrica (cabluri), far, in rest motorul functioneaza perfect, nu am acte, cei interesati ma pot contacta la tel 0735231033 pretul este de 1600 de euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sporgesy8 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2010 salut vand EMW R35 functional, an fabricatie 1952, necesita comenzile, carburatorul original, electrica (cabluri), far, in rest motorul functioneaza perfect, nu am acte, cei interesati ma pot contacta la tel 0735231033 pretul este de 1600 de euro salut . nu e cam mult adca nu are acte si o gramada de lipsuri cu bani astia se ia bmw original daca vrei sal dai eu il iau pt piese iti ofer 1000 euro si lam luat imendiat adresa mea de email este ? bicbaboll@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsm_mc 0 Adaugat pe 24 Februarie, 2011 salut! Simsoneta este de vanzare? daca da...PM sau rsm_mc ( messenger id) Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri