papas 3 Adaugat pe 29 Iunie, 2010 Vand orice piesa de EL 250B din 90 cu exceptia motorului care a fost vandut. -amortizoare spate -telescoape +ghidon+jug -rezervor -far -maneta acceleratie -maneta frana fata cu pompa -maneta ambreiaj -jante fata/spate (spite) -cauciuc fata (dunlop) rulat 200Km -radiator+ventilator+termocupla ventilator si avarie -cdi -sa pasager si pilot -capace laterale -stop -aripa spate -contact-capac rezervor cu cheie -scarite pilot+pasager -incuietoare casca cu cheie -sasiu cu acte inmatriculat TOTUL NEGOCIABIL CONTACT TEL. 0752205861 ( PAPAS/PAUL) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pelerinul 2 Adaugat pe 19 Iulie, 2010 Salut, Farul cum arata si cat costa? se poate o poza doua? ce diametru are? Multam Stefan 0723 287 411 stefansov at gmail Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
papas 3 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 Am pus o poza. nu stiu ce diametru are dar am sa-l masor... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dr.mengele 0 Adaugat pe 14 Septembrie, 2010 Vand orice piesa de EL 250B din 90 cu exceptia motorului care a fost vandut. -amortizoare spate -telescoape +ghidon+jug -rezervor -far -maneta acceleratie -maneta frana fata cu pompa -maneta ambreiaj -jante fata/spate (spite) -cauciuc fata (dunlop) rulat 200Km -radiator+ventilator+termocupla ventilator si avarie -cdi -sa pasager si pilot -capace laterale -stop -aripa spate -contact-capac rezervor cu cheie -scarite pilot+pasager -incuietoare casca cu cheie -sasiu cu acte inmatriculat TOTUL NEGOCIABIL CONTACT TEL. 0752205861 ( PAPAS/PAUL) salut telescoapele spate le mai ai? daca se pote o poza, un pret si sa le masori lungimea(din mijlocul gaurilor de prindere pe cadru) multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri