danieI 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2010 usor cazut pe partea stanga, merge impecabil, are nevoie de suport bord, faruri si carena fata. am dat jos carenele laterale si burta pentru a se vedea cadru neafectat sau furca, jambe neindoite. mai am oglinzile intacte si parbrizul. accept orice test. locatie cernavoda. relatii la telefon 0726531685 anuntul e inca valabil, 2400 euro negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 8 Iulie, 2010 Salutare!Cati km are? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danieI 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2010 37700 km un singur propietar in carte, si 2 in total, eu am luato de la al doilea in mai, prima data a fost inmatriculata in 07/2005 de primul propietar, nu e adusa din afara sau data pe circuit.up up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
claudiur6 1 Adaugat pe 12 Iulie, 2010 o combinatie cu o yamaha r6 din 2000 te intereseaza? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/topic/71952-yamaha-r6-2350-euro-poze/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri