Ciorp 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2010 Vand casca Schuberth C2: Culoare antracit metallic Material: STRONG-Fibre (fibra de sticla armata, Thermoset matrice speciale) Greutate: cca 1710 g Vizor: zero-clar, include sistem anticeata si vizor integrat de soare colorat Ventilare: reglabila pentru zona superioara a capului, etansare in zona gatului barbie. Vizor ventilat multipozitie in doua axe (fata-spate, sus/jos). Captuseala: Detasabila MaxFit Techskin, pad banda Inchiderea: Drucktastenschloss (prinder rapida-click in) Altele: Indicatori vizuali de blocare sistem flip up, oferind in acelasi timp o securitate antideschidere accidentala a partii mobile. Sistem silent Akkustikkragen integrat. C2 - Whisper quiet. Cele mai bune-proprietati acustice, solutie avansata. C2 Flip-Up este casca perfecta pentru Tourer adevarat - linistita 86.5 dBA la 100 kilometri pe ora vorbesc de la sine. Vizor optic este de clasa 1 standarde in materie de calitate optice -( o conditie prealabila pentru oboseala,indicata pentru calatorii mai lungi). Visor anti-ceata integrat si cu acoperiri anti-zero (fara sistem pin lock- antifog). Parasolar de soare integrat, garantie viziune mai buna in conditii de iluminare dificila cu actionare prin cursorul lateral. Pret: 400 Ron negociabil Contact: 0722.357.481 - Alex Y.M.: ciorap2003 Pozele sunt luate de pe net. Edit: Marime: 59 / L Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florynn 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2010 mai ai casca? de cit timp o ai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ciorp 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2010 mai ai casca? de cit timp o ai? Inca valabil. Casca o am de un an sa zic asa, dar nu prea am purtat-o deoarece imi este mare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florynn 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2010 baga o poza si vb daca i ok Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ciorp 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 S-a vandut. Multumesc, se poate inchide/ sterge. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri