manolo 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 AN 2004, consumabile schimbate, toba carbon, furtune frana race, 2 ct noi ,pret disc, 3800e, am sa revin cu poze cat mai curand posibil :thumbsup:tel 0767318233 AN 2004, consumabile schimbate, toba carbon, furtune frana race, 2 ct noi ,pret disc, 3800e, am sa revin cu poze cat mai curand posibil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cazonline 2 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 Salut,km? al catelea propietar esti? e adusa? multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
manolo 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2010 Salut,km? al catelea propietar esti? e adusa? multumesc Salut, 29000,primul,da Italia. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
olyserban 0 Adaugat pe 14 Iulie, 2010 AN 2004, consumabile schimbate, toba carbon, furtune frana race, 2 ct noi ,pret disc, 3800e, am sa revin cu poze cat mai curand posibil :thumbsup:tel 0767318233 Salut daca esti interesat contacteazama. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/topic/71623-schimb-auto-cu-moto/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
king 1 Adaugat pe 14 Iulie, 2010 Buna ziua, Cer si eu un sfat deoarece nu prea sunt in tema cu Hondele. Vreau sa ma decid intre 2 modele de moto (CBR 600 F4i Sport si CBR 600 RR din 2003 in sus). Nu stiu care sunt avantajele si dezavantajele celor 2 modele :- cat este unghiul de bracaj la aceste doua moto (ma intereseaza care dintre cele 2 este mai manevrabil in oras printre masini) , pozitii de mers (cu cat e ghidonul mai sus la F4i Sport decat la RR?); vitezele nu ma intereseaza ca astea le stiu, Suspensiile?, consumul?...samd.... alte informatii sunt deasemeni utile de la cunoscatori. Tin sa mentionez ca am mers doar cu enduro de 4sute, aprilia de 125 si un Suzuki GS. Deci ......cine are bunavointa si cunostintele necesare sa ma ilumineze, il rog cu caldura Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
manolo 0 Adaugat pe 19 Iulie, 2010 Perfecta stare de functionare. NEGOCIABIL.Pret nou 3600ePret nou 3600e neg. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
manolas 0 Adaugat pe 27 Iulie, 2010 up, negup negociabil la fata locului [foarte ] Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
manolo 0 Adaugat pe 16 August, 2010 up,up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cristi_R6 0 Adaugat pe 16 August, 2010 un UP de la mine moto excelenta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GeorgeD24 1 Adaugat pe 16 August, 2010 un UP de la mine moto excelenta! Defecte optice ceva? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
manolo 0 Adaugat pe 17 August, 2010 [size="7" VANDUT SE POATE STERGE. MULTUMESC PRO-BIKE] Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri