Mergi la conţinut

Calatorii Lejere Cu Tinta


Recommended Posts

Am fost eu o tura pana la Vulcana Pandele, e la vre-o 15- 20 km de Targoviste. A fost bine, desi drumul in Targoviste e sub orice critica. De plouat doar pe la intrarea in Targoviste de a plouat mai tare, dar in rest doar a picurat foare putin. Nici vantul nu a batut foarte tare. A fost ok.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte funny. ai poze? da sa vedem si de-alde noi. eu spalai lantzul si-l unsei, frizeaza perfectiunea: l-am spalat cu motorina, am dat o tura sa iasa motorina, apoi cu T90, am dat o tura sa iasa surplusul si l-am finisat cu spray. am spalat si pinioanele si carcasele de protectie...

ce e la Vulcana Pandele? suna comic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este o localitate cam la 15 km de Targoviste spre Sinaia. Putin mai sus de Vulcana Pandele e Vulcana Bai unde este un centru ecumenic. Cumnatul meu sta in Pandele si acolo am fost in vizita. Poze din pacate nu am facut deoarece am facut am impachetat aparatul, adidasii mei (am mers in cizme dar e cam incomod sa stau toata ziua in cizme) si o bluza in caz ca ma ia frigul si l-am lasat in grija fratelui meu sa-l ia cu masina dar l-a uitat acasa :verymad: . Doar eu am mers cu mobra, sotul meu a mers cu piticii cu masina. E cea mai buna soltie pt iesirile in familie, imi fac si eu damblaua, dar ma bucur si de timpul petrecut cu piticii.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Vulcana-Pandele,_D%C3%A2mbovi%C8%9Ba

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitari,viesparule...se vede ca santeti hotarati..in zona mea nu sant asemenea oameni...in vara am facut un traseu super impreuna cu tatal meu si un amic foarte bun din bucuresti..total 3 moto.ptr anul viitor avem programat turul tarii,cu oprire si vizitarea obiectivelor ce merita vizitate..printre altele,o campare cu cortul in padurea baciului..( :confused: ).daca printre cei din grupul vostru sant doritori de a ne insotii,ne-am bucura foarte mult.cu cat mai multi,cu atat mai mare distractia...traseul exact va fi postat din timp pe forum...inca odata succes si cat mai multe iesiri..se vede ca nu aveti motorul doar pentru ca e la moda... :thumbup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"În luna septembrie, chiar şi octombrie, aşteptăm episoade de vreme caldă", a declarat meteorologul Elena Cordoneanu.

În zilele următoare, vremea se va încălzi uşor. Ploile vor fi şi ele din ce în ce mai puţine. "Şi la începutul săptămânii viitoare vom avea un regim termic sub cel normal, dar nu sunt valori termice dezagreabile Vor fi în jur de 25 de grade în special în partea de sud a ţării sâmbătă şi duminică, chiar de vineri vom avea 25-27 de grade".

Asadar, spre Capidava sau Vama Veche. Sau Bulgaria. Spre Sud pot fi destinatii viabile. Rog pe cei ce le surade o tura sa se-anuntze sau sa propuna rute ...

@motorman: multumesc pentru aprecieri, oameni hotarati sunt peste tot, e greu doar sa se-adune, asa cum si pe-aici este...mie unuia (si poate vor mai veni oameni) mi-ar place sa particip la tura voastra si astept datele concrete, cand va fi. e un pic inspaimantatoare ideea de a campa in padurea baciului :wacko:, dar...om scapa cu bine! bafta si sa ne vedem sanatosi.

Doar eu am mers cu mobra, sotul meu a mers cu piticii cu masina. E cea mai buna soltie pt iesirile in familie, imi fac si eu damblaua, dar ma bucur si de timpul petrecut cu piticii.

mi se pare foarte dragutz ca ai gasit solutia aceasta, pentru a le impaca pe toate! respect!

padurea baciu pare a fi cel mai misterios loc din romania: http://www.descopera...n-padurea-baciu este faimoasa pentru fenomenele paranormale ce au loc, mereu, in aceasta padure stranie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

padurea baciului e doar la 30km de mine...in urma cu doi ani am mai postat pe forum o iesire si de asemenea o noapte de campare in padurea baciului...s-au aratat destui viteji,dar cu o zi inainte de a merge,nu mai era nimeni interesat..asa ca am renuntat.am vizitat padurea ziua...nu pot spune ca am vazut ceva deosebit..poate doar formele putin mai ciudate a copacilor..in rest nimic....asa ca,ma repet-daca printre cei din grupul vostru sant doritori anul viitor pentru turul tarii pe moto,santeti bineveniti...si o sa dormim o noapte in padurea baciului..iar daca a doua zi mai santem prin zona si nu ne-au rapit extraterestrii,ne continuam drumul..visul meu-sa dorm in padurea baciului,iar dimineata sa gasesc in locul motorului meu un harley... :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oare o fi buna ideea sa dormim acolo? http://shaman70.ablo...sterele-ei.html vrajitoare, ozn-uri, fantome...

o sa dormim o noapte in padurea baciului..iar daca a doua zi mai santem prin zona si nu ne-au rapit extraterestrii,ne continuam drumul..visul meu-sa dorm in padurea baciului,iar dimineata sa gasesc in locul motorului meu un harley... :rolleyes:

da` daca in loc de harley gasesti dimineatza un extraterestru cu basca, mesterind la o motoreta carpati, si-ti zice: "nene, am vrut sa-ti dau un harley da` n-a iesit vraja; s-o stapanesti sanatos, da` mai lasa-ma o ora, s-o fac sa porneasca ...":P

Am adaugat o tura bulgareasca: http://www.mopedmap.net/route/687885 pe traseul Bucuresti-A2-Calarasi-Silistra(traversare cu bacul)-Dulovo-Isperih-Kubrat-Russe. Traseu de 360km. La Isperih se afla cateva chestii de vizitat: http://getika.com/in...=en&pageid=home Pare interesant... Poate fi parcurs intr-o singura zi.

O alta tura bulgareasca, dar de 2 zile poate fi http://www.mopedmap.net/route/688325 adica Bucuresti-Turnu Magurele-Nikopol (traversare cu bacul) -Veliko Tarnovo-Ruse. Aici sunt 430 km de parcurs si Veliko Tarnovo merita macar o zi de umblat...

Propun we 18-19 sept. Sa speram in vreme frumoasa... Va rog votati si propuneti.

Pentru a fi mai simplu, de-acum inainte gasiti detaliile traseelor propuse si pe prima pagina a topicului, dupa decalog. Sunt traseele pe harta si link-uri catre punctele de interes. Avem 5 variante viabile, de o zi sau doua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O alta tura bulgareasca, dar de 2 zile poate fi http://www.mopedmap.net/route/688325 adica Bucuresti-Turnu Magurele-Nikopol (traversare cu bacul) -Veliko Tarnovo-Ruse. Aici sunt 430 km de parcurs si Veliko Tarnovo merita macar o zi de umblat...

Intr-adevar, orasul e deosebit, merita vizitat. Si drumul pana acolo e deosebit, mai ales acum, cu culorile toamnei....cred ca vin si eu.:scooter: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai te facusi bine? da, e misto orasul... pentru o noapte, un hostel de prin centrul vechi mi se pare ok, par egzamplu: http://www.hostelboo...-tarnovo/15961/ la 10-14 eur/noapte, cica are si parcare. si da, culorile pot fi bestiale acum, doar vreme buna sa avem.

Da, sunt ok, pot sa calaresc namila, pot sa o pun chiar si pe cricul central, am bagat tare la recuperare. Mie unul mi-ar place Velico, am avut ocazia sa-l vad acu vreo 10 ani, din fuga, si mi-a placut, e tot numai dealuri si vai. Dar cum eu sunt un calator si nu turist, pun pe primul plan drumul, mai ales cel prin paduri, cu parfumul de frunze si culorile de toamna, Dunarea traversata cu bacul, ...iar 10-15 euro n-o fi foc.

Dar uichendul asta ce faceti? stati acasa???

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci vii la Veliko Tarnovo? Roaga-te pt vreme buna... Suntem 3 deocamdata: Papilon, Nocturnal, Viesparul.

(voteaza si tu destinatia, si pana atunci da-ti jos semnu` de incepator, ca altfel nu trecem dincolo)

ITP: iti recomand la Dom`Profesor Mezdrea, la Mogosoaia. http://www.samtradi.ro/ Acolo am facut eu si sunt foarte multumit.

Ref. la votarea destinatiei: ar fi super ca votul acordat unei tzinte sa se sustina. Ce vreau sa zic? ex: AndraR sau ... nu au moto. Fireste, si cei fara moto, oricine de fapt, e binevenit sa comenteze, sa critice sau sa descrie orice destinatie, precum are chef. Sunt bineveniti! Atata rugaminte am deci, ca votul sa reflecte si intentia/posibilitatea de a participa. :thumbsup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a ajuns la o concluzie incotro va indreptati la urmatorul drum?

Doua zile nu pot pleca, dar daca se va organiza un drum la Capidava v-as insoti si eu.

inca nu s-a hotarat unde, deocamdata suntem doar 4 "hotarati" (cu tot cu tine). daca se va pleca la capidava (care e de-o zi) sau altundeva unde programul tau iti permite sa vii, te asteptam cu drag.

oricum, vom pleca acolo unde voteaza majoritatea, de aceea-i rog pe cei ce au votat deja dar cu mult timp in urma sa-si revada votul, iar pe cei ce nu pot participa sa si-l anuleze, pentru ca poll-ul sa fie relevant pentru toata lumea.

* in masura in care sunt votate, si celelalte tinte vor fi vizitate, prioritatea insa se stabileste prin voturile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci a ramas pe 18-19 (sa-mi pregatesc si eu mobra)

unde?... nu conteaza, unde se voteaza, ideea e sa mergem, pe rand o sa le facem pe toate ;)

da, asa a ramas, daca si vremea tine cu noi. spre sf.sapt. o sa se clarifice si destinatia, si vremea (prognoza e buna, deocamdata)

As veni si eu cu voi in functie de ce alegeti....Mi-ar fi placut sa stau CU CORTUL la un gratar cu voi pe malul dunarii dar lucru 18/19 asa ca nu pot decit ceva scurt de o zi. Tinem legatura !

salut, raiders! urmareste topicul si poate te brodesti intr-un we in care sa fii liber de la job si sa-ti convina destinatia. bineinteles, in planul Festina Lente intra si destinatii la cort&gratar... dar acum, pe toamna, e mai anevoie. am aflat si eu ca la Capidava se poate campa, dar nu in tura asta, care-i de-o zi. exploram, vedem si planificam alta mai lunga daca da cu plus. bafta!

nu mai e mult pana sambata! pls, rog pe cei ce au votat destinatii acum multa, multa vreme sa-si revada si sa confirme participarea, pentru ca destinatia sa fie relevanta pt toti cei ce viziteaza topicul.

pana acum s-au anuntzat ferm pt sambata: jolly-jokre si cristi dobrescu -Capidava, nocturnal, papillon si cu mine -Veliko. eu unul cat si nocturnal mergem si la capidava, daca o fi sa incline balantza spre acesta destinatie.

functie de voturile valabile hotaram unde mergem. multumiiim!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Veliko Tarnovo vine si Gabi , am vb cu el azi si va vota si el. Doua zile parca suna mai bine decat una nu??:jump:

Daca doriti totusi ss ramineti peste noapte in Veliko stiu un loc fain, intr-o zona faina unde cu 20 eur primiti o camera de sta mita in coada.Pretul are si mic dejun inclus , si este posibil ca acum sa fie chiar mai mic decit acum o luna ! Cazarea se afla intr-o zona faina deasupra orasului..e ceva rezidential la ei..am uitat cum ii zice acum dar se merita.Cladiri restaurate in stil vechi, bucatarie traditionala..ce mai deosebit.Sa nu faceti greseala sa nu vizitati cetatea ! Pensiunea se numeste "central" si are nr detel 0886081896..A zona se numeste "Arbanasi"..mi-am amintit !

Distractie placuta !

post-3924-038523500 1284548156_thumb.jpg

post-3924-001701900 1284548402_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca doriti totusi ss ramineti peste noapte in Veliko stiu un loc fain, intr-o zona faina unde cu 20 eur primiti o camera de sta mita in coada.Pretul are si mic dejun inclus , si este posibil ca acum sa fie chiar mai mic decit acum o luna ! Cazarea se afla intr-o zona faina deasupra orasului..e ceva rezidential la ei..am uitat cum ii zice acum dar se merita.Cladiri restaurate in stil vechi, bucatarie traditionala..ce mai deosebit.Sa nu faceti greseala sa nu vizitati cetatea ! Pensiunea se numeste "central" si are nr detel 0886081896..A zona se numeste "Arbanasi"..mi-am amintit !

Distractie placuta !

La pretul asta e ok, m-as incumeta, eu auzisem povesti cu ceva de genul 80 euro/noapte...si din pacate am avut o problema neasteptata cu masina si m-a dus cam mult service-ul...asa ca ma batea gandul deja sa-mi schimb votul, cu un drum de-o zi....

Dar in conditiile astea (20 euroi) suna destul de tentant si pe vremuri de criza :)

BTW, spuneti si voi din timp unde se pleaca pls.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai putem sa stam si-aici: http://www.motosapie...o/?q=en/node/17 (un camping moto al unui american, dom` Penetru ne dadu ideea...)

"Our rates are 10.00 Eur per person for the motel and 5.00 Eur per person for the camping, that includes breakfast. Other meals and drinks are available in the bar. Our Moto Camp is located in Idilevo, a small village on 35 km. from the beautiful historical city Veliko Tarnovo."

Voturile ne spun ca vom merge la Veliko Tarnovo, intrucat pt aici s-au inscris: Nocturnal, Papillon, Gabi, Penetru si eu, iar la Capidava au votat Jolly-jokre si Cristian Dobrescu. Restul voturilor sunt invalide (le-am trimis si PM dar nu am primit raspuns de aproape o saptamana). Se pare deci ca vom fi 5, iar Penetru e posibil sa vina si cu al 6-lea (tatal sau) dar ei se vor intoarce in aceeasi zi. Oricine altcineva e binevenit.

Asadar, plecarea va fi sambata -mai devremishor, propun ora 8, intoarcerea duminica. Sa speram in vremea buna! Revin cu amanunte.

*** multumim, raiders, pentru pont si te asteptam next time, poate si cu o mostra de 'tulburel"...:thumbsup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai putem sa stam si-aici: http://www.motosapie...o/?q=en/node/17 (un camping moto al unui american, dom` Penetru ne dadu ideea...)

"Our rates are 10.00 Eur per person for the motel and 5.00 Eur per person for the camping, that includes breakfast. Other meals and drinks are available in the bar. Our Moto Camp is located in Idilevo, a small village on 35 km. from the beautiful historical city Veliko Tarnovo."

Voturile ne spun ca vom merge la Veliko Tarnovo, intrucat pt aici s-au inscris: Nocturnal, Papillon, Gabi, Penetru si eu, iar la Capidava au votat Jolly-jokre si Cristian Dobrescu. Restul voturilor sunt invalide (le-am trimis si PM dar nu am primit raspuns de aproape o saptamana). Se pare deci ca vom fi 5, iar Penetru e posibil sa vina si cu al 6-lea (tatal sau) dar ei se vor intoarce in aceeasi zi. Oricine altcineva e binevenit.

Asadar, plecarea va fi sambata -mai devremishor, propun ora 8, intoarcerea duminica. Sa speram in vremea buna! Revin cu amanunte.

Interesant camping-ul. Ma risc si iau si cortul , ca si-asa mare bagaj tot nu am. Ora 8 e ok, cred ca ne intalnim la iesirea din Buc spre Alexandria, nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...