Mergi la conţinut

Calatorii Lejere Cu Tinta


Recommended Posts

Imi aduci aminte de vremuri ce nici n-am trait....., de oameni mai apropiati intru ratiune si simtire.

Multumesc mult! Damblale placute si matale si oricui, ca pana la urma e pacat sa nu incercam macar sa le-mplinim, oricat de bizare ar fi sau par ele...

Iata ca de la o bucata de fier rusesc pe 3 roti cunosti deodata o multime de omuletzi... Nici nu stiu ce ma bucura mai tare: achizitionarea unei moto cu atas sau ca datorita ei cunosc oameni din vremurile ce le amintesti - si care oameni iata ca exista?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In 1988 , in magazin ( in fostul URSS) am intrat sa imi aleg o Jawa 350. Erau ambalate intr-un fel de cutii din lemn, aliniate pe o latura a depozitului magazinului respectiv si pe o alta latura in acelasi mod impachetate si la fel toate de culoare rosie, IJ-uri Planeta 5 ( fara atas). Jawa costa 1100 ruble, IJ-ul Planeta 5,1000 ruble. Ambele aveau aceeasi greutate in balanta alegerii. IJ Planeta 5 era Regina IJ-rilor. M-am hotarat cu greu si am ales in final Jawa. ( in acelasi am cumparat un monocilindric dintr-un magazin din Polonia, un ETZ250)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum m-am pus si eu la curent cu noutatile, nu ma mir ca nu ai mai dat viroaga, ti-am spus ca e un motor care mai are de oferit destule si ar fi fost si pacat.

Pana la urma ti-ai facut si damblaua si ai luat ij, foarte bine te admir pt asta, la multi ani si sa te poarte peste tot.

multumesc. si sa stii ca .. te-auzeam mergand in drum spre casa, in ziua aia, spunand -cum ai intrat pe usa dupa ce-ai dat tura aceea cu viroaga: "de ce-o dai?" asa ca ai ajutat la decizia mea. multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sper sa gasesc o basca frumoasa in Rusia... :thumbup:

In afara de echipa tehnica care iti pregateste motocicleta cred ca iti prinde bine si un fashion stylist :laugh:

Uita de basca ! ... este obligatorie, chiar daca nu ai un 4T, o casca de tanchist!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar ai cumparat vechitura? La 2012 vi la intrunirea comunistelor :scooter:

daaa, e a mea! normal ca vin la intrunire, doar acum sunt comunist, nu? m-au ajutat enorm cei de la "coltul comunistelor", de pe motociclism.ro... si in special Vulpoiu.

uite, un rezumat aici: http://calatoriifest...icleta-cu-atas/

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....uite, un rezumat aici: http://calatoriifest...icleta-cu-atas/

:thumbsup:

Se pare ca ma asteapta o iarna frumoasa...

Poate fi si o iarna grea cu atasul nu esti in extrasezon :smile:

Particularitatile virajelor la motocicleta cu atas...

post-31848-0-68356500-1322348530_thumb.j post-31848-0-14233100-1322348536_thumb.j post-31848-0-96237600-1322348540_thumb.j

si cate ceva de la cursurile de pregatire practica

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, Aran! O sa le rasfoiesc/vizionez pe indelete! :thumbup:

Plec la Husi sa aduc jivina acasa azi, 1 decembrie 2011. Ma insoteste SchumyDan - un motociclist ce are acelasi tip de motocicleta si care s-a oferit sa ma insoteasca la drum, spre a pilota jivina cu randul, ca-i cam frig si sa o mestereasca – daca pe drum va fi nevoie. Vom pleca cu trenul, la noapte si ne intoarcem pe cele 3 roti ale IJ-ului. Daca totul va fi ok, sambata vom fi cu ea la Bucuresti.

Felicitarile, masa si dansul vor avea loc maine la Husi, iar cu ocazia aceasta voi fi onorat sa-i cunosc personal pe noii mei prieteni, ce ma ajuta asa de mult desi nici unul nu ma cunoaste personal. Multumesc, Domnilor! Respect!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comunicat catre bossul festina Lente:

Ia trompeta cu atas la plimbari prin oras cat mai des ca sa te obisnuiesti cu ea aici, unde nu trebuie sa chemi armata salvarii ca sa te scoata din necazuri. Aici, oriunde ai ramane in pana, tot aproape de casa esti :D

P.S.

Vreau sa testez si eu motocicleta cu atas cat mai curand posibil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa testez si eu motocicleta cu atas cat mai curand posibil.

e in curtea mea acu.. are numere de bucuresti, porneste si merge. si sa stii, cesar, ca e o experienta cu atasul. e mai dificil dar funny. cu mare drag poti sa o testezi, bineinteles - presupun ca nu ai mai avut de-a face - ca si mine dealtfel...

faza e ca fusei (si sunt) cam prins cu ale job-ului, de-aia nu prea am fost vioi in ultima vreme... sapt viit iar o sa fiu plecat. deci daca vrei, in we asta sau in cel viitor. :thumbup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa facem cumva sa ne vedem

Maine am s-o duc la Pedros, la programul de intinerire. Daca arzi de nerabdare, o poti incerca chiar maine, daca vrei sa vii la Pedros la atelier (langa AFI Cotroceni, mall-ul ala) -ca orice metru in plus fata de minimul necesar imi da emotii ca ma lasa-n drum, de aceea n-as veni io cu Jivina pan` la atelierul tau... Adevaratele satisfactii insa: dupa "revergorare" - insemnand frane, roti, carburatie, motor, caroserie si electrica.

Cum alegi deci: rabzi pan` la primavara sau o vrei asa, rapandula?

PS: in seara asta Penetru mi-a DARUIT un GPS, cu hartile tarilor ce le voi parcurge cu Jivina in tura baltica&rusia. cred ca e evident ca-s pietrificat de gestul sau, ca am ramas mut si ca nu pot spune decat:

Multumesc, Domnule Penetru! :heart:

Ai achizitionat tehnica ruseasca. Te poti ascunde/plimba si sub apa.

Tare vehicolul. Ce marca o fi? E cumva transportorul ala pt Siberia? Imi scapa numele-oricum e greu de retinut... Cat despre tehnica ruseasca - am vazut ca IJ-ul face si niste utilitare care par f okei si ca la ei s-a inventat dealtfel AKM 47 :thumbup: In plus, desi toate trebuie reparate la ea, motocicleta A MERS 350 km - deci se adevereste ca functioneaza si cu uzuri grozave.

Nici o rapandula Rares. Ai achizitionat tehnica ruseasca.

ms. pt link! ia uite si-aici, cred ca versurile-s despre motociclete cu atas, inteleg doar din 2 in 2, poti sa-mi traduci versurile din piesa? suna bine al dracului!

http://www.youtube.com/watch?v=9qOB8YGB14Q&feature=related

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...