dany_ashk 1 Adaugat pe 20 Iulie, 2010 Model: Honda ST 1300 Pan-European Anul: 2008 Categoria: Sport Touring Deplasare: 1261.00 cmc Tipul Motorului: V 4, in patru timpi. Supape pe cilindru: 4. Sistemul de carburant: Injectie. Cutie de viteze: 5 trepte Transmisie de tip unitate finala: arborele de antrenare ( cardan) Frane fata: dublu disc hidraulic (* ABS) Frane spate: disc hidraulic ( ABS) Sistem Franare: Dual Bracke,(ABS). Capacitate ulei:4.7 litri Capacitate rezervor de combustibil :29 litri (cu rezervă de 5 litri LCD-indicat) Garda la sol: 135mm Tobe Two Brothers, manere Rizoma, suplimentar cobul din spate in afara de cele 2, trei chei originale. Km: 8.250 Parbriz regalbil pe inaltime, saua pilotului reglabila pe inaltime,faruri reglabile electric. Achizitionata din Germania direct din showroom, asadar primul proprietar in Romania. (Specific ca a venit din Germania pe roti pana in curtea casei apoi cateva drumuri scurte prin Romania, de aici rezulta nr. mic de km.....Motivul vanzari: lipsa de timp pt plimbari de genul asta) PRET: 10.400 E. NEGOCIABIL Schimburi cu Kawasaki Z 1000 sau Z 750 an minim 2008 + dif. Schimburi cu SM doar KTM, Yamaha, Honda an 2008-2011 + dif. Contact: 0726.685.109 & 0744.627.991.... Dany Locatie: Bucuresti Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 12 August, 2010 PRET NOU.....PRET SCAZUT...........10400 E. NEGOCIABIL CONTACT : 0726.685.109 & 0744.627.991 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MarioZX-6R 0 Adaugat pe 16 August, 2010 Autobuzul este impecabil Ii trebuie doar un propietar care sa aibe timp s-o plimbe Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 23 August, 2010 Up...Up....Up..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2010 Hai sus cu st-ul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MarioZX-6R 0 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 La o asemenea motocicleta exclusivista Ii trebuie un propietar pe masura Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 Up up up....valabil si pe 2011... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
l.u.v 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 Absolut superb! Motorul meu preferat, daca o sa pun mana pe bani la un ST ma opresc, desi sunt fan BMW. Inutil, dar te intreb..cum se conduce, cit este de confortabila? Spor la vanzare.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2011 Absolut superb! Motorul meu preferat, daca o sa pun mana pe bani la un ST ma opresc, desi sunt fan BMW. Inutil, dar te intreb..cum se conduce, cit este de confortabila? Spor la vanzare.. Vorbele nu te lamuresc prea mult(stiu ce am patit eu....aveam cateva indoieli, insa dupa primele 20 de minute in probe...am zis gata "e tot ce trebuie") Totul este ca la carte sa zicem.........se conduce super usor desi are un gabarit impresioanant,o intorci fara probleme, te urci pe ea la Buc si uiti sa t mai dai jos din sa, abia cand ti se face foame te gandesti sa cobori.....in rest nu ai de ce. Tot ce ii lipseste motorului asta acum este un om care sa aibe timp destul sa se bucure de ea........(jobul pe care il am i-mi ocupa enorm de mult timp la ora asta .....acesta fiind si motivul sincer pt care vreau sa o dau......asta dk cumva vine cineva care cauta ceva special,un motor pt o viata sa zicem...dk nu, e tot ce vreau de la o motocicleta si o sa raman cu ea fara probleme. Sunt deschis ofertelor si negocierilor in limitele bunului simt. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
geobhd 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 Absolut superb! Motorul meu preferat, daca o sa pun mana pe bani la un ST ma opresc, desi sunt fan BMW. Inutil, dar te intreb..cum se conduce, cit este de confortabila? Spor la vanzare.. Luigi tu ai in vene BMW. Glumeam, am urmarit moto de mai mult timp si vreau si eu sa intreb un pret (ultimul) sau daca este valabil si un schimb + diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2011 Da schimburi se accepta DOAR cu Naked sau SM + diferenta.... Ms. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MarioZX-6R 0 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 Da schimburi se accepta DOAR cu Naked sau SM + plus jumatate din pretul ei ca diferenta. Ms. Sa intelg ca refuzi o vitezana ? Ti-ai stricat stilul de cand mergi pe troleibuze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 Da refuz vitezana categoric....................tot ce mi s-ar potrivi la momentul asta este un SM (KTM) sau naked.......consider ca SM-ul si nakedul "raspunde" la momentul asta nevoilor si cerintelor mele si atunci sunt nevoit sa fac schimbare de categorie....... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 24 Martie, 2011 PRET: 10.400 E. NEGOCIABIL Schimburi cu Kawasaki Z 1000 sau Z 750 an minim 2008 + dif. Schimburi cu SM doar KTM, Yamaha, Honda an minim 2008 - 2011 + dif.(in functie de caz) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 PRET: 10.400 E. NEGOCIABIL Schimburi cu Kawasaki Z 1000 sau Z 750 an minim 2008 + dif. Schimburi cu SM doar KTM, Yamaha, Honda an minim 2008 - 2011 + dif.(in functie de caz) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 19 Aprilie, 2011 Anunt Valabil..................... pret negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 19 Iulie, 2011 Anunt valabil...... Pret neg. in plin sezon. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 18 August, 2011 Am atasat cateva poze foarte foarte recente...... Asadar anuntul se face valabil in continuare, motorul este in stare excelenta in asteptarea unui stapan serios si cu mult timp disponibil pt plimbari..... Contact: 0744.627.991 & 0726.685.109 Dany. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 30 August, 2011 Anunt valabil.......pret negociabil. Este o motocicleta cu care se poate merge pana cad primi fulgi de zapada afara...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sprike 6 Adaugat pe 30 August, 2011 daca as avea bani ti-as luao . Merita un Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 11 Septembrie, 2011 astept sa faci banii pt moto si plus alti 1000 - 2000 E ca sa ai acolo pt plibari.....cine va lua motoreta asta clar va avea nevoie. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany_ashk 1 Adaugat pe 18 Septembrie, 2011 Valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri