airsoftiashi 0 Adaugat pe 10 August, 2010 vand suzuki intruder 1800 cc,din 2007, 5500 km,stare impecabila(o toba usor zgariata,scapata pe o parte) 8300 euro,relatii la 0723242268 sau 0741524690 si o poza cu farul vechi,ptr cine nu iubeste acest far up up up sus farul de rezerva s-a vandutvalabil5000 + 3 rate lunare de cate 1000(hartie la notariat)valabil7500 euro,ultimul pret Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 21 August, 2010 up7500...chiar nimeni? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 28 August, 2010 7500 euroi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 3 Septembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
klauss.service 0 Adaugat pe 5 Septembrie, 2010 nu te-ai razgandit cu schimbul? adica vn ul de 900 si diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 5 Septembrie, 2010 mai am o motocicleta...am nevoie de bani nu de inca una,multumesc oricum ptr interesul aratat fata de motorul meu...poate il vinzi tu,mai pui diferenta si il iei pe al meu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
klauss.service 0 Adaugat pe 6 Septembrie, 2010 daca reusesc sa-l dau primul lucru care-l fac e sa vin la iasi sa-l iau pe al tau imi place tare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 18 Septembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 27 Septembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius frunza 0 Adaugat pe 3 Octombrie, 2010 4000 avans si 3000 in 3 ratemrsfrunza@yahoo.de Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 9 Octombrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 21 Octombrie, 2010 upup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky77ro 8 Adaugat pe 21 Octombrie, 2010 de ce o vinzi ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2010 ptr ca m-am apucat sa construiesc o casa si imi mai trebuiesc bani...uppoze mai recente...nu foarte,acuma are si semnalizari pe fata....deci up,cu 7000 euro pret de iarna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sokilu1971 0 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2010 :thumbsup:up si de la mine.am asa ceva si pot spune ca face banii.ai si adrenalina si comfort in acelasi timp. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
radu_stanica2004 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2010 salut. mai e valabila vanzarea??? eu am fost la banca si pot face leasing pe 6500 euro.multumesc! zi mi ca se poate! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2010 mai e valabila vanzarea dar la 7000 fix Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
radu_stanica2004 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2010 ok. am inteles. daca cumva apare posibilitatea de a micsora putin pretul, da mi de stire, te rog, eu am actele pentru banca pregatite, in rest iti doresc spor la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2010 multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 19 Noiembrie, 2010 si un filmulet,sper sa se vadaMOV01207 (1) (1).MP4 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 accept variante cu 5000 de euro plus masina in valoare de 3000-3500 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2010 nu se mai da(lumea vrea moka),se poate inchide topic-ul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
airsoftiashi 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2011 VANDUTA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri