ivanjach 0 Adaugat pe 21 Iulie, 2010 Asa cum zice titlul cumpar geaca de piele , marimea 48, fara zgarieturi sau alte defecte, astept oferte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 saptamana viitoare cred ca pot sa-ti fac eu rost de una Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ivanjach 0 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 stiu am vorbit cu tine pe mess, dar spune-mi si un pret orientativ asa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 preturile depind in functie de fiecare produs. in general intre 150-si 250lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ivanjach 0 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 am inteles, poi bun , luni am inteles ca s-ar putea sa ai ceva, am numarul tau si o sa te sun sa-mi zici cam ce ai ca sa imi rezervi si mie ceva , banuiesc ca masurile astea se vand primele:ranting: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 am inteles, poi bun , luni am inteles ca s-ar putea sa ai ceva, am numarul tau si o sa te sun sa-mi zici cam ce ai ca sa imi rezervi si mie ceva , banuiesc ca masurile astea se vand primele:ranting: nu marimile astea se vand,ci cam tot ce aduc se vind repede fiind preturile bune. da-mi luni dupa amiaza un telefon si pot sa iti zic daca am. bft Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ivanjach 0 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 multzam fain , zi buna! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 22 Iulie, 2010 www.nosolomoto.es(com).aduc orice la comanda in max 2 saptamani. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri