Mergi la conţinut

Tiriac Auto Rulate


Recommended Posts

As vrea sa va povestesc cu ce tip de afaceri se ocupa marele Domn Ion Tiriac , acel fost mare tenismen care apare pe la televizor si ofera gratuit lectii despre economie si afaceri de succes .

Toata intamplarea s-a derulat Sambata dimineata cand am facut o vizita parcului auto din Militari . Dupa vizionarea mai multor masini mi-a atras atentia un Mercedes C240 Break , masina din 2003 cu 120000Km modelul Avangarde . Il chem pe reprezentantul de vanzari , il intreb ce si cum despre masina el imi spune citez :

" Masina este la noi de 2 saptamani , am verificat-o in reprezentanta noastra Mercedes si totul este in regula kilometrii sunt reali si masina nu a fost lovita , oferim si garantie in acest sens " Asta cu toate ca masina nu avea aparatorile de noroi la rotile fata si nu trebuia sa fi vreun expert sa vezi ca bara fata era vopsita . Avand ceva dubii referitoare la spusele agentului de vanzari il rog sa aduca cheile sa ne uitam si la interior , zis si facut , omul vine cu cheile pornesc masina , pe kilometraj erau cei 120000 de km , volanul avea ceva urme de uzura vizibile iar schimbatorul era putin ros ( aici merita mentionat faptul ca masina era hidramata ) urme ce nu isi au locul pe un Mercedes cu doar 120000km . Ii spun omului in fata : " Bai frate masina asta are mai mult de 120000 !!! " Agentul insista si ma sigura ca kilometri sunt reali si ca ofera si garantie pentru ei , eu il rog sa-mi arate carnetul de service , omul imi spune sa-l caut in bord ca trebuie sa fie acolo . Gasesc carnetul de service si SURPRIZA :shok: !!!!

Ultima revizie a masinii era facuta in luna Mai a anului 2009 la 294000de Km , vazand cum stau lucrurile ma enervez si ii spun agentului in fata : " Ba frate da-o in mortii ei de treaba asta chiar este nesimtire pe fata , cum puteti sa dati voi garantie pe cei 120000de km cand masina are clar peste 300000 ... si se vede clar ca masina este si lovita in fata . Omul raspunde : " Mda ... au fost dati kilometrii inapoi , dar stati sa vorbesc cu seful meu sa vad exact despre ce este vorba " . Ii spun omului sa nu se mai oboseasca , ca oricum sunt niste tepari ordinari si ca mi-am dat seama ce fel de masini vand ei si cata valoare are GARANTIA oferita la ele . Innainte sa plec le spun clar ca am sa le fac "reclama" pe toate forumurile auto ca sa stie toata lumea ce fel samsari jegosi sunt si ca toti cei care vor sa achizitioneze o masina sh de la ei sa stie ca CEA MAI BUNA AFACERE PE CARE POTI SA O FACI CU TIRIAC AUTO RULATE , ESTE SA NU FACI AFACERI CU EI !!!

Repet , masina in cauza este un Mercedes C240 Break cu numarul de inmatriculare B37KDJ si cine nu ma crede se poate convige singur facand o vizita la parcul Tiriac Auto Rulate din Militari .

Acestea fiind spuse , aveti grija ce masini cumparati si mai ales de unde le cumparati . Nu va lasati pacaliti de un rahat de certificat de garantie cu care nu puteti face altceva decat sa va stergeti la fund cu el !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

In urma cu fo` doi ani am trecut pe podul de la Otopeni si din goana calului am vazut preturile din geamuri la auto rulate pe care le vinde "rumanul" . Parerea mea s-a format atunci,ce am citit aici nu ma mai mira.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...