mavrocook 0 Adaugat pe 22 August, 2010 yamaha tzr 50 model 2008, necazuta, carte RAR inmatriculata la primarie, 6500 km, carb 21, in rest nemodificata, cateva actipilde ce se pot da jos fara prb daca se vrea ! accept schimburi cu scutere la fel de intretinute si fara modificari daca e posibil pret: 1699 euro ( disc ) la schimb vreau ceva sub 1000 euro + dif contact: mavrocook#yahoo.com sau 0761.12.16.18 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mavrocook 0 Adaugat pe 29 August, 2010 inca e cald afara ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
overlord123 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2010 salut ! uite ce am eu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/topic/73529-vand-peugeot-elyseo-150/ +o diferenta de 200e :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mavrocook 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2010 am uitat sa precizez probabil, schimb doar cu 49 cc sau cu bani :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mavrocook 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2010 inca e de vanzare !! scade pretu 1550 euro , putin negociabil :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mavrocook 0 Adaugat pe 26 Septembrie, 2010 accept schimburi cu ceva mai ieftin + dif ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XSB 0 Adaugat pe 26 Septembrie, 2010 salut! de unde esti? as fii interesat . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mavrocook 0 Adaugat pe 2 Octombrie, 2010 salut! de unde esti? as fii interesat . din bucuresti , astept un mesaj pe mess sau la telefon, salut ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri