coxanelu 8 Adaugat pe 24 August, 2010 13200 km, zgariata pe partea dreapta ( reparatiile le estimez undeva la 300 eur dar nu ma apuc eu de ele ), este de o mie, nu iarta, nu stiu cat baga dar baga mult, tobe ajko, filtru aer bmc, manete rizoma (yuck) si scarite reglabile ( astea-s marfa ) relatii (Very Happy) la 0729 580 080 am o gramada de poze ptr cine e interesat si ii e greu sa se deplaseze Smile Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
syler76 0 Adaugat pe 24 August, 2010 bomba si ca motor si ca pret .multa bafta la vinzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Shreck 0 Adaugat pe 25 August, 2010 de luat... merita fiecare euroi aceasta motocicleta.. recomand... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 26 August, 2010 multumesc domnilor...:) carenele sint doar zgariate, nimic crapat pe ea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
PedroBike 3 Adaugat pe 26 August, 2010 Cunosc motoreta...recomand! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 26 August, 2010 ba da' de unde stiti ma nene toti mobra mea?! asa tarfeta a fost ? :))) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sacal 32 Adaugat pe 26 August, 2010 au contraire... ei o stiu de la garaj 2 ani. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Paulix 0 Adaugat pe 26 August, 2010 un cbr 600 rr din 2003 si 1600 euro nu vrei ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 26 August, 2010 bun pretul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cos28min 0 Adaugat pe 28 August, 2010 SALUTARE MARFA MOBRA OFER UN K6 DE 750 18000 KM IN TOATE MINTILE SI CU TOATE ALE EI , TOBE "LASER" SI O BERE RECE LA MAREEE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 29 August, 2010 schimb doar cu gsxr 1000 05-08 si alte miare doar dupa 07 + dif de la mine :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 29 August, 2010 Vroiam sa intreb pentru cultura mea motoristica. Tobele si filtrul au rezolvat lipsa de cuplu si lag-ul acceleratiei caracteristice modelului = ? Sau trebuie o investitie ceva mai mare? (urcata pe dyno, modificari in electronica, etc etc) Banuiesc ca nu din moment ce o schimbi cu alte miare care cam mananca fotomodela asta la desert din punct de vedere al "trasului" Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 29 August, 2010 daca un filtru si o toba ar fi rezolvat chestia asta nu cred ca se mai vindea vreuna...:))lag nu are ci doar putini nm la ture mici... :) motoreta trage extrem bine insa are nevoie de putin "ambreiaj" la plecarea de pe loc :)....papuc a castigat N liniute cu modele 04-08 asa ca o mana antrenata rezolva dilema acestui motor zic eu ...iar motivul vanzarii este faptul ca-mi doresc foarte foarte mult iar un k5-k6 :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 29 August, 2010 ca-mi doresc foarte foarte mult iar un k5-k6 :) aren't we all...aren't we all...?!?! (la mine fara "iar" totusi) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 30 August, 2010 vanduta :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri