Leader1 0 Adaugat pe 29 August, 2010 Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate cumpara un motor Gsx 600 R model K9 in leasing pentru ca nu dispun de bani cash. Pentru cei care vor sa ajute cu o parere va rog sa imi scrieti la id.u de mess bbw0922 sau la nr de tel. : 0748525248. Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 29 August, 2010 Era acum ceva timp pe forumul vecin si preten sbz.ro un baiat care preda leezhingu la un 600 k8. Cauta acolo Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gsxr_maniac 1 Adaugat pe 29 August, 2010 Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate cumpara un motor Gsx 600 R model K9 in leasing pentru ca nu dispun de bani cash. Pentru cei care vor sa ajute cu o parere va rog sa imi scrieti la id.u de mess bbw0922 sau la nr de tel. : 0748525248. Multumesc dute la o reprezentanta Suzuki sau vorbeste cu un dealer si sigur o sa gasesti ceea ce cauti... multa bafta pt achizitionare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri