challenger 1 Adaugat pe 3 Septembrie, 2010 Vand Suzuki Rm 250 din 1995,stare buna, functioneaza foarte bine. Accept variante cu KTM exc,Yamaha Wr,dupa `99,inmatriculat sau inmatriculabil +diferenta din partea mea. Alte detalii aici pe forum,il vizitez aproape zilnic. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 15 Septembrie, 2010 Hai ca mai negociem ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gizmo666 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2010 Mai negociaza un pic la anul de fabricatie :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 24 Septembrie, 2010 Mai negociaza un pic la anul de fabricatie :) Nici nu sti cat de mult apreciez ajutorul tau ...-glumeam. Nu pot sa te contrazic ,asadar daca din 95 nu e ( eu asa stiam) din 94 e sigur -imi pare rau pentru greseala -nu fac eu bani din asta. Oricum e in continuare de vanzare si e negociabil ! Up !UP!!!UP !UP !! 900 e !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 10 Octombrie, 2010 :scooter: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MorariuMihai 1 Adaugat pe 11 Octombrie, 2010 Din ce oras esti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 12 Octombrie, 2010 Din ce oras esti? Scuze ,motorul se poate vedea in Buciumi -Maramures. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2010 UP !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 7 Decembrie, 2010 UP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
KOBRA BENY 0 Adaugat pe 7 Decembrie, 2010 motoru asta nu a fost folosit aproape deloc omu este plecat din tara 80% din an Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
challenger 1 Adaugat pe 9 Decembrie, 2010 Thanks Beny ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri