marius79 2 Adaugat pe 1 Septembrie, 2010 de vinzare yamaha xt600 din 1994,46000km inmatriculata acte la zi stare de functionare buna, ulei si filtru recent schimbat circa 200km topcaese, toba sport arrow pret 1500e neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lukas 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2010 salut! te=ar interesa un schimb cu zephyr 750? 0755756375 sau la sectiunea naked...e singurul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 2 Septembrie, 2010 cita diferenta ai fi dispus sa mai dai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lukas 1 Adaugat pe 3 Septembrie, 2010 anul trecut imi ofereai la schimb un dr750.Eu am cerut un pic de diferenta si n-o mai iesit nimic. Pe langa zephyr mai dau un bloc motor pt. piese de schimb si nici un leu in plus. E bun?http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/topic/73173-schimb-cu-enduro/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 10 Septembrie, 2010 anul trecut imi ofereai la schimb un dr750.Eu am cerut un pic de diferenta si n-o mai iesit nimic. Pe langa zephyr mai dau un bloc motor pt. piese de schimb si nici un leu in plus. E bun? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/topic/73173-schimb-cu-enduro/ nu poti compara un xt din94 cu un dr-big din 90, nu stiu ma mai gindesc,cit despre blocurile motor alea nu le schimbi niciodata doar piesele din motornimeni nimic? nu poti compara un xt din94 cu un dr-big din 90, nu stiu ma mai gindesc,cit despre blocurile motor alea nu le schimbi niciodata doar piesele din motor nimeni nimic? ??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 19 Septembrie, 2010 nu poti compara un xt din94 cu un dr-big din 90, nu stiu ma mai gindesc,cit despre blocurile motor alea nu le schimbi niciodata doar piesele din motor nimeni nimic? ??? pret nou 1400e neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 pret nou 1400e neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 16 Aprilie, 2011 valabil!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 30 Iunie, 2011 accept schimb cu chopper Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius79 2 Adaugat pe 1 August, 2011 pret 1350e Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri