aileddd 0 Adaugat pe 5 Septembrie, 2010 salut, achimb motocicleta bmw gs 1150r, anul 2002, 9800km, cu mici defecte optice, DOAR CU AUTO! de preferat sunt marcile : mercedes tip, clasa A, C, E, BMW SERIA 3 SAU 5/ AUDI A4 SAU A6, auto japoneze. Masina trebuie sa fie DUPA ANUL 2005, proprietarul sa accepte orice test (si eu accept orice test la motocicleta), ofer diferenta cash de pana la 6000 euro, depinde de starea si anul masinii ! nu stau pe forum asa ca astept oferte cu nr de tel. pe adresa de mail : adriandudu@yahoo.com cu stima, adrian Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aileddd 0 Adaugat pe 12 Septembrie, 2010 salut, achimb motocicleta bmw gs 1150r, anul 2002, 9800km, cu mici defecte optice, DOAR CU AUTO! de preferat sunt marcile : mercedes tip, clasa A, C, E, BMW SERIA 3 SAU 5/ AUDI A4 SAU A6, auto japoneze. Masina trebuie sa fie DUPA ANUL 2005, proprietarul sa accepte orice test (si eu accept orice test la motocicleta), ofer diferenta cash de pana la 6000 euro, depinde de starea si anul masinii ! nu stau pe forum asa ca astept oferte cu nr de tel. pe adresa de mail : adriandudu@yahoo.com cu stima, adrian anunt valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aileddd 0 Adaugat pe 22 Septembrie, 2010 anunt valabil valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aileddd 0 Adaugat pe 2 Octombrie, 2010 anunt valabil a salut, schimb chiar si cu auto cu anul de fabricatie mai vechi, anul 2002 sa zicem sau cu moto mai mic + diferenta dupa caz. in tre timp au fost rezolvate micile defecte optice si s-a montat crash bar . revin cu foto Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aileddd 0 Adaugat pe 25 Octombrie, 2010 salut, achimb motocicleta bmw gs 1150r, anul 2002, 9800km, cu mici defecte optice, DOAR CU AUTO! de preferat sunt marcile : mercedes tip, clasa A, C, E, BMW SERIA 3 SAU 5/ AUDI A4 SAU A6, auto japoneze. Masina trebuie sa fie DUPA ANUL 2005, proprietarul sa accepte orice test (si eu accept orice test la motocicleta), ofer diferenta cash de pana la 6000 euro, depinde de starea si anul masinii ! nu stau pe forum asa ca astept oferte cu nr de tel. pe adresa de mail : adriandudu@yahoo.com cu stima, adrian valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri