sarbu_bobi 1 Adaugat pe 6 Septembrie, 2010 Vand Suzuki GSX-R600 K8, galben-negru: - prima inmatriculare august 2008 - 10.000 km (reali) - revizii la zi (efectuate la ELF) - filtru de aer sport Pipercross - furtune de frana sport fata-spate Hell - cauciucuri Dunlop Qualifier RR (rulate 1.500 km) - nu a fost data pe circuit Motocicleta este in stare impecabila, fara accidente. Se poate viziona in Bucuresti dupa orele 19:00. Pret: 6300 euro Detalii la: sarbu.bogdan@yahoo.com sau 0730.018.194 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarbu_bobi 1 Adaugat pe 20 Septembrie, 2010 Update, am avut o usoara alunecare si am spart carenajul stanga. Motocicleta este in stare tehnica perfecta. Daca cineva este interesat sunt dispus sa-l dau la 5300 de euro nereparat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
incepator2010 0 Adaugat pe 20 Septembrie, 2010 Update, am avut o usoara alunecare si am spart carenajul stanga. Motocicleta este in stare tehnica perfecta. Daca cineva este interesat sunt dispus sa-l dau la 5300 de euro nereparat. ceva poze ...un nr de telefon???? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarbu_bobi 1 Adaugat pe 22 Septembrie, 2010 nr de telefon e mai sus. poze incerc sa-i fac astazi sau maine. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarbu_bobi 1 Adaugat pe 28 Septembrie, 2010 Motorul este in stare tehnica perfecta, trebuie inlocuita doar carena stanga. Am cautat sa cumpar un carenaj nou complet si am gasit ceva super de calitate pe urmatorul site: http://gsxrfairings.com/gsxr-600-fairings-08-09-gsxr-fairings-c-22_28?sort=20a&page=1 Ebay e mai ieftin dar carenele sunt varza. Am toate piesele de la carena stricata in caz ca este cineva interesat sa o lipeasca. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 pret? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarbu_bobi 1 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 5300 euro, asa cum e Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri