lucath 0 Adaugat pe 12 Septembrie, 2010 Am carnet de curand si as fi interesat de Honda Shadow Yamaha Dragstar Kavasaki Vulcan Suzuki Intruder Am vazut in linii mari preturile... doar ca la multe din ele preturile sunt un pic cam sus. Au fost cateva oferte dar atunci nu erau bani :) Oricum si acum bugetul este de criza deci... astept pret de criza. Nu prea sunt interesat de modele foarte vechi. As prefera ceva dupa '96 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupalb 26 Adaugat pe 12 Septembrie, 2010 Ai PM. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tiranspider 13 Adaugat pe 14 Septembrie, 2010 AI PM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucath 0 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 Gata. Luat Dragstar '98. Fain :) Am carnet de curand si as fi interesat de Honda Shadow Yamaha Dragstar Kavasaki Vulcan Suzuki Intruder Am vazut in linii mari preturile... doar ca la multe din ele preturile sunt un pic cam sus. Au fost cateva oferte dar atunci nu erau bani :) Oricum si acum bugetul este de criza deci... astept pret de criza. Nu prea sunt interesat de modele foarte vechi. As prefera ceva dupa '96 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 31 Octombrie, 2010 si cat ai dat pana la urma pe motor? eu am 3000eu si inca nu am reusit sa gasesc ce vreau.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
avram florin 0 Adaugat pe 10 Noiembrie, 2010 Am carnet de curand si as fi interesat de Honda Shadow Yamaha Dragstar Kavasaki Vulcan Suzuki Intruder Am vazut in linii mari preturile... doar ca la multe din ele preturile sunt un pic cam sus. Au fost cateva oferte dar atunci nu erau bani :) Oricum si acum bugetul este de criza deci... astept pret de criza. Nu prea sunt interesat de modele foarte vechi. As prefera ceva dupa '96 am un vn 750 din 96 ai fi interesat? sunt din dej....0762006003 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
avram florin 0 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 vad ca nu..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri