TrackZer0 0 Adaugat pe 17 Septembrie, 2010 Cum am spus si in titlu, ofer cazare pe timp de iarna. in curte. intra cam 5-10 motociclete, zona Sos Giurgiului. Luica. 0764475161 nr meu. varcolac_parkour id yahoo. Asfalt uscat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Caniggia 43 Adaugat pe 17 Septembrie, 2010 Cum am spus si in titlu, ofer cazare pe timp de iarna. in curte. intra cam 5-10 motociclete, zona Sos Giurgiului. Luica. 0764475161 nr meu. varcolac_parkour id yahoo. Asfalt uscat si tre sa te platim? nu iti ajung piesele de pe mobre? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzake 16 Adaugat pe 18 Septembrie, 2010 bine ma caniggia ca ne spui cum gandesti, ca vroiam sa o aduc si io colo sha la tine. da not anymore.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TrackZer0 0 Adaugat pe 19 Septembrie, 2010 bine ma caniggia ca ne spui cum gandesti, ca vroiam sa o aduc si io colo sha la tine. da not anymore.. eu unul nu sunt mecanic, si nu am nevoie de piese... dar ce sa le faci unora, e mai bine sa o tii toata iarna in strada sa ninga pe ea si sa stai cu sufletu in gat ca ti-o poate salta in orice moment. nu mai spun nimic, asfalt uscat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
UngureanuD 0 Adaugat pe 2 Ianuarie, 2011 eu o bag in casa la etaju 4 :)) ...... , da in zapada ce are :)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri