bulit 0 Adaugat pe 25 Septembrie, 2010 honda cbr f4i ssport 2001 km 22000 chit lant nou caucicuri noi toba sport parbriz etc 2550 eur neg VANDUT Suzuki gsxr 750 srad 1999 km 47000 chit lant nou discuri wave noi furtune racing etc 1750 neg VANDUT Yamaha thundercat 1998 35000 km chit lant nou caucicuri noi parbriz turing etc 1650 neg VANDUT Toate motocicletele sunt nerulate in tara in culuare originala si se vand cu 6 luni garantie 0742833802 andrei Toate motocicletele au fost vandute daca doriti ceva asemanator sau chiar altceva putem aduce si la comanda info www.cocmotors.ro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 25 Septembrie, 2010 Permite-mi sa iti dau un UP Frumoase motocicletele si ingrijite, dar UP-ul este mai mult pentru preturile tale, care sunt foarte bune! Ar trebui sa ia exemplu si alti useri care vand (sau ma rog, incearca sa vanda) motociclete cu peste 2000E, din '97-'98, si care nu arata asa de bine. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bulit 0 Adaugat pe 29 Septembrie, 2010 Permite-mi sa iti dau un UP Frumoase motocicletele si ingrijite, dar UP-ul este mai mult pentru preturile tale, care sunt foarte bune! Ar trebui sa ia exemplu si alti useri care vand (sau ma rog, incearca sa vanda) motociclete cu peste 2000E, din '97-'98, si care nu arata asa de bine. ms f mult pentru apreciere pt mai multe info puteti accesa si site WWW.COCMOTORS.RO THUNDERCAT VANDUTup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Palamariu 2 Adaugat pe 29 Septembrie, 2010 ms f mult pentru apreciere pt mai multe info puteti accesa si site WWW.COCMOTORS.RO THUNDERCAT VANDUT up imi placea Thundercat .... mai ales ca era un pret corect.... un an bun...o sa le vinzi repede pentru ca sunt la un pret corect :) bft UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bulit 0 Adaugat pe 6 Octombrie, 2010 imi placea Thundercat .... mai ales ca era un pret corect.... un an bun...o sa le vinzi repede pentru ca sunt la un pret corect :) bft UP UP ms mult pentru apreciere numa bineupGSXR VANDUT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bulit 0 Adaugat pe 16 Octombrie, 2010 upup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bulit 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri