simpluu 2 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 Se vinde armura KTM portocalie , masura L , stare foarte buna , imi cer scuze ca e putin murdara , nu este rupta plasa sau altceva..se poate vedea in bucuresti. Pret: 300 RON Mai am de vanzare o casca madhead , masura L (60cm) , stare buna + ochelari UFO si genuchere ixs Pret : 120 RON toate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jolly_jokre 114 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 Oare de ce nu pot sa-ti dau PM?!?!? Ma intereseaza genunchierele. Lasa te rog un nr. de telefon sau id de mess. Bafta la vanzare la restul echipamentului. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 24 Septembrie, 2010 Buna..imi cer scuze ca am raspuns asa greu , eu nu pot sa citesc mesajele. Casca , ochelarii si genucherele s`au vandut , a mai ramas doar armura..sorry si mersi S`a dat si armura..se poate inchide , mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jolly_jokre 114 Adaugat pe 24 Septembrie, 2010 in zece minute s-a vandut tot? Ce ma oftic! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri