Palamariu 2 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 As dori si eu... daca ma poate informa si pe mine careva cu ceva preturi de Top case... si genti laterale ( din material textil .. nu cu prindere.... ) sau daca are careva asa ceva SH..... ma intereseaza.. da momentan stau cam nasol cu bani... Stima... pt kawasaki er5... As dori si eu... daca ma poate informa si pe mine careva cu ceva preturi de Top case... si genti laterale ( din material textil .. nu cu prindere.... ) sau daca are careva asa ceva SH..... ma intereseaza.. da momentan stau cam nasol cu bani... Stima... pt kawasaki er5... up .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 150eu noi,cu factura magazin...4 modele,3 culori disponibile...NU sant de la louis....toate modelele au husa impermeabila ptr protectie.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Palamariu 2 Adaugat pe 23 Septembrie, 2010 150eu noi,cu factura magazin...4 modele,3 culori disponibile...NU sant de la louis....toate modelele au husa impermeabila ptr protectie.. daca nu cer prea mult.... sa pui ceva poze .... e si top case + lateralele nu ? k daka e ceva.. luna viitoare poate cumpar... STIMA!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri